Jump to content

VAND Frane-fata E 90 320d

Recommended Posts

Pentru ca ieri am schimbat franele, le vand pe cele originale, ale masinii.

Kit complet: discuri fata, etrieri, aparatori/protectii si furtunele aferente. Placutele de frana sunt si ele prezente si sunt uzate mai putin de jumatate.

Discurile se prezinta foarte bine (uzura e minima - se SIMTE usor doar la palpare. Vizual, nu exista "grad", bavura).

Masina are 30,000 km (colegii din Bucuresti care vin la intalniri, o cunosc)

Pret: 650 lei.

Edited by c.sainz

Kit complet: discuri fata, etrieri, aparatori/protectii si furtunele aferente. Placutele de frana sunt si ele prezente si sunt uzate mai putin de jumatate.

Discurile se prezinta foarte bine (uzura e minima - se SIMTE usor doar la palpare. Vizual, nu exista "grad", bavura).

parca era interzis sa vinzi elemente usor detasabile de pe masini :yahoo:

Corect!! Sunt foarte usor detasabile!!! :LMAO: Si, in plus, le-am detasat cu ....factura la MHS!!

On: m-am gandit ca sunt multi colegi care au peste 100,000 km si sunt cu ..cele originale! Deci, ar trebui sa fie interesati.

Dragii mei forumisti, eu am oferit un pret, nu vad de ce a trebuit sa va simtiti ofensati. 400 RON mi se pare decent pt niste discuri folosite avand in vedere ca noi sunt 220 RON bucata Brembo. Stima!

da si mie pontu ca eu nu gasesc la 220 ron buc!!!!!!!!!

Valabil. Pret nou 600 lei! Imi ocupa balconul degeaba!!!! :laugh:

Valabil. Pret nou 600 lei! Imi ocupa balconul degeaba!!!! :laugh:

Lasa pretul ca nu asta e problema . Probabil pana nu le vibreaza volanul in mana sa le sara din bucsa fixare , nu schimba nimeni discurile frana. Cat despre discuri brembo , ebc si chiar ATE , ii invit sa cumpere si apoi sa umble prin service sa obtina constatari sa le poata schimba , daca le mai schimba cineva .

Lasa pretul ca nu asta e problema . Probabil pana nu le vibreaza volanul in mana sa le sara din bucsa fixare , nu schimba nimeni discurile frana. Cat despre discuri brembo , ebc si chiar ATE , ii invit sa cumpere si apoi sa umble prin service sa obtina constatari sa le poata schimba , daca le mai schimba cineva .

"Problema" este ca ...ocupa locul pe balcon! Si, sunt destui colegi care au peste 100,000 km cu discurile din fabrica! Deci, o innoire, s-ar impune! :thumbsup:

Referitor la EBC & ..company, EU nu recomand! Dar, e alegerea fiecaruia! Discuri BREMBO, ORIGINALE, aduc doar cateva firme serioase si costa mult! Cine spune ca si-a luat cu 200 lei bucata, a luat din...Vitan!! :laugh: (intrati pe site-ul oficial si configurati!!). Sincer, m-as bucura sa le stiu pe masina vreunui coleg!!! :thumbsup:

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.