Jump to content

E91 2.0d M359

mmneg

Recommended Posts

132.228 - 27.03.2012

Sunt foarte multumit de masina.

Saptamana trecuta am facut 1400km prin tara, masina s-a comportat exemplar.

Mi-a crescut consumul pana la 11.2 deoarece Iasi-Cj si Cj-Bv am mers numai in DS sau manual.

Am avut o surpriza neplacuta din partea cauciucurilor Pirelli. A crapat imbinarea caii de rulare cu flancurile. Au aprox 30-35.000km

http://img803.imageshack.us/img803/9356/photo3qhp.jpg

Drept pentru care am trecut la jantele noi pentru fata echipate cu Good year F1 runflat.

Inainte aveam 235, acum 225.

F1 sunt mult mai silentioase si directia este mai rapida.

http://img442.imageshack.us/img442/850/photo3ak.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/5300/photo11sv.jpg

Daca nu crapau, cred ca anvelopele mai mergeau lejer 30-40.000km in regim extraurban

Diferenta majora este de look, evident acum jantele par mai mari.

Confortul cu Runflat nu a scazut sesizabil.

Am aflat ca exista 2 coduri pentru jantele de CSL pentru puntea fata.

Initial am fost foarte tentat sa le iau pe cele mai late dar dupa ce am calculat ar fi fost o diferenta de 9mm mai spre exterior, fapt ce ar fi putut duce la iesirea rotii de sub aripa. Ar fi insemnat alte distantiere, riscul de a atinge in amortizor cu distantiere mai mici.

Pana la urma le-am pus pe cele "inguste".

36112282650 81/2JX19 ET:44

36112282895 8JX19 ET:47

A vazut si sotia trimurile ieri. A ramas socata si oripilata. Arata atat de rau?

A zis ca mai imi lipseste o cruce impletita din matanii la oglinda.

=))))))))))))) am incercat si eu cu trimuri negre in masina si exact asa am patit si eu cu nevasta..cica ce e aici mah ?! mormant ?! =))))) ca tot asa , am interiorul negru ...cred ca era mai mistoc pe gri

• 2 weeks later...

pai da, lasa, ca te-am vazut in bara ca scri si zic , uau, sa vezi kilometru de post aicisea..cand colo, doo floaste :rolleyes: da e bine si-asa

p.s. sotia se face ca nu vede, asteapta momentul propice pt fatala :pirate:

Edited by gelu_bmw

Observ ceva interesant la IC-ul tau: intre 0-260 respectiv la turometru, pare a fi decupat, adica mi se pare ca vad un fel de "Âşant".

La E90-ul meu nu este asa, presupun ca ai iluminate cadranele si de aceea e asa. Pune te rog o poza cu ele mai pe intuneric.

shimano la 325 are un fel de indicator temperatura in jurul turometrului.nu stiu exact cum sa iti spun,dar cand motorul este rece zona rosie este sa zicem la 3000 rot/min si cand se incalzeste coboara pana la 4500 rot/min.

wly doar cu jante ca ale lui mmneg mai poti afisa masina :p

Observ ceva interesant la IC-ul tau: intre 0-260 respectiv la turometru, pare a fi decupat, adica mi se pare ca vad un fel de "Âşant".

La E90-ul meu nu este asa, presupun ca ai iluminate cadranele si de aceea e asa. Pune te rog o poza cu ele mai pe intuneric.

e ceva specific motoarelor cu 6 cilindri

pe langa asta, daca te uiti atent in poza o sa vezi (la 80 la ora in exemplul de fata)inca un ac langa cel de la vitezometru. acela este acul care iti arata viteza setata pe cruise control

http://img88.imageshack.us/img88/5281/img5440resize.jpg

in rest au doar rol estetic