Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

VAND cd player bmw business e46 din 2004 350 ron neg

Recommended Posts

VAND cd player bmw business e46 din 2004. Arata foarte bine fara zgarieturi, se conecteaza la masina, functioneaza radio, citeste cd-uri insa nu reda muzica cel putin nu reda la masina mea. Un e46 nfl. Am fost la un atelier si mi s-a zis ca nu e compatibil cu masina mea. Eu mi-am comandat altul din state, intre timp am sa il mai duc la alte ateliere si daca problema se constata a fi din alte motive gen final ars sau deconectat vreun fir de la soc, pretul creste conform cel al pietei 150-200 E.

Pretul initial 350 negociabil. Astept oferte.

Edited by ebenize

daca merge radio si nu merge cd-ul cu, sa fie ars vreun final..? ori merge unul din ele ori nici unul

merge cd-ul in sensul ca il invarte si arata cum trec minutele, merge radio ul in sensul ca el cauta si gaseste europa kiss zu fm... insa nu se aude nimic . Nu reda muzica zgomot fasait. Parca nu as avea boxe. Acesta e simptomul. In rest el functioneaza perfect. Maine o sa ma duc sa vad , poate e ceva din setari dar la fel.. va creste pretul dupa aflarea problemei..

Edited by ebenize

merge cd-ul in sensul ca il invarte si arata cum trec minutele, merge radio ul in sensul ca el cauta si gaseste europa kiss zu fm... insa nu se aude nimic . Nu reda muzica zgomot fasait. Parca nu as avea boxe. Acesta e simptomul. In rest el functioneaza perfect. Maine o sa ma duc sa vad , poate e ceva din setari.

atunci cel mai probabil este ars vreun final...din setari nu prea are ce sa fie..bafta

Cum sa creasca pretul cand unul funcional fara probleme si fara erori in citirea cd-ului este 400 lei.pe ce ceri tu 350lei este aberant.poate sa il donezi sau sa ceri o suma modica pe el,altfel nu o sa scapi de el.

mai clateste un pic ochii pe piata. Eu il dau cu 350 negociabil, eu caut de 2 sapt un cd player functional si sub 550 nu am gasit si acela era fara MODE. Acum mi-am dat comanda din state cu 180 dolari + transport second hand. Asta e, vrei bine, nu vrei tot bine. Asteapta-l pe lista de donatii ;).

• 1 month later...