Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar antifurt

Recommended Posts

salutare,am pierdut cheita'antifurt si caut ori doar cheita ori tot setul nu e problema insa modeulul acesta :

http://img215.imageshack.us/img215/1825/img0240uc.jpg

Va rog,e urgent !!!

Oricât de urgent e, nu ÎÞi rezolvi problema În noaptea asta, pe forum.

Fã cum Þi-am zis: ia mulaj la capul prezonului ºi du-te dimineaÞã la un dealer bmw ºi Îl cumperi.

Ce e aºa greu? Sau speri la faza cu mura sau cu para mãlãiaÞã?

La filaret gasesti cu 20 de lei, si eu am avut acelasi model de cheie antifurt si am pierdut-o.

pe unde vine asta?bucuresti banuiesc nu?...si mai ai cheita sau ai lasat asa pierdut?

Oricât de urgent e, nu îţi rezolvi problema în noaptea asta, pe forum.

Fă cum ţi-am zis: ia mulaj la capul prezonului şi du-te dimineaţă la un dealer bmw şi îl cumperi.

Ce e aşa greu? Sau speri la faza cu mura sau cu para mălăiaţă?

nu e oem bmw ,deci nu creed ca rezolv ceva la dealer bmw... dar o sa dau o fuga maine eventual prin vitan pe undeva si daca reusesc sa gasesc parfum,daca nu o incerc si pasta(cu dealer).nu stiu zicala,dar daca e referitor la pomana stai chill ca nu insa nu vreau sa alerg de nebun si degeaba...

Bucuresti trafic greu, am cumparat-o dar am vandut masina cu tot cu cheia antifurt. Nu iti trebuie matrita,daca te poti deplasa cu masina pana la ei.

faza e ca nu ma pot deplasa ca am pana ... o sa incerc oarecum asa cu poza de pe telefon,dasta mie urat,imi e ca o sa cumpar 10cheite/antifurturi si degeaba.

+ poti fi mai explicit cu zona ca habarnam de bucuresti,un punct/zona mai cunoscuta ceva? :poke:

Edited by AdixX

asa arata cheia originala de la bmw,''steluta''

ehehee nu e deloc la fel,la mine are 6colturi,si difera nu e chiar steluta e mai pocita cum ar venii :download: dar acelasi principiu cu canal

Am 4 prezoane originale antifurt si cheita pt ele la 80 lei...725691059

Salut,daca nu e la fel cu ce am eu nu am ce face cu ele,daca da ,le-am si cumparat ! astept o poza daca e la fel/se aseamana cu ce am nevoie :download:

Salut,daca nu e la fel cu ce am eu nu am ce face cu ele,daca da ,le-am si cumparat ! astept o poza daca e la fel/se aseamana cu ce am nevoie :download:

Antifurturile sint de pe e46 si sint celalalt model nu ca al tau dar daca le schimbi ce conteaza modelul,important este ca sint originale nu panarame

Antifurturile sint de pe e46 si sint celalalt model nu ca al tau dar daca le schimbi ce conteaza modelul,important este ca sint originale nu panarame

Salut,mersi de oferta,insa daca ai fi citit anuntul meu ai fi observat probabil,ca caut doar acelasi model ! deoarece eu am pierdut cheita antifurt si nu pot sa le dau jos ! deacea caut sa cumpar ori doar cheita ori tot pachetul insa acelasi model pentru ca am nevoie sa pot da jantele jos ! :download:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.