Jump to content

"Imi da in nas",parca ar fi infranata!

Catalin BMW

Recommended Posts

Salut. Revin cu alta problema(a cata oare?? :download: ),si anume faptul ca imi da in nas insa nu mi se opreste sau sa ma scoata prin parbriz,insa e ca si cum as tracta o alta masina sau cineva in spate care ar trage de masina cu putere...cam asta ar fi descrierea;si se intampla cand am motorul rece,cand se incalzeste nu mai am probleme,si doar la la accelerare constanta(usoara)cam intre 2000 si 3000 rpm,daca accelerez puternic nu-mi mai da in nas. In schimb motorul nu face niciun fel de "figuri",se tureaza bine,sta in relanti perfect in sensul ca nu oscileaza deloc,nu intrerupe etc,nu am alte probleme. Care ar fi cauza si ce-as putea sa-i fac sa dispara aceasta problema?

Sly,eu am mai fost o data cu ea la tester acum vreo cateva luni si mi-a dat vreo 3 erori(una pt debitmetru si vreo doua la sonda lambda) si l-am pus pe mecanic sa le stearga pt ca masina deocamdata merge f bn,nu oscileaza,nu intrerupe,se accelereaza bine,etc;problema e ca eu nu prea am incredere in testerele astea,mai ales pt ca masina mea e veche si nu prea ai multe de vazut la ea + ca s-a chinuit ala sa-mi puna testerul pe ea vreo juma' de ora(ba nu putea sa-l colegheze cu masina,ba nu stiu ce fir nu se potrivea,ba nu gasea functiile necesare pt modelul meu in calculator,si tot asa...),de aceea mai intreb pe aici,poate mai sunt colegi care s-au lovit de aceasta problema si au rezolvat-o :hmm: . In fine,mai astept niste raspunsuri..

Toatã lumea, când are vreo problemã la maºinã, mai aºteaptã ºi alte pãreri, pânã când eventualele piese defecte nu mai fac parte din categoria celor scumpe.

Eu zic cĂŁ cel mai simplu ar fi sĂŁ speli maÂşina, sĂŁ verifici presiunea ĂŽn pneuri Âşi apoi sĂŁ vezi dacĂŁ mai face.

DacĂŁ, totuÂşi, problema nu a dispĂŁrut, o poĂži ĂŽncadra la "aÂşa face toate" Âşi atunci eÂşti ĂŽmpĂŁcat cĂŁ ai fĂŁcut tot ce se putea.

On topic:

Erorile de care spui pot avea, amândouã, atât Împreunã, cât ºi separat, legãturã directã cu problema ta.

ĂncearcĂŁ sĂŁ mergi prin eliminare. DeconecteazĂŁ, pe rând, debitmetrul Âşi sondele.