Jump to content

Cumpar sticker bmw.

Recommended Posts

eu pot sa va fac cate bucati doriti....astept raspuns

faceti exact modelul pe care il doriti si eu pot sa vi le scot....

pai modelul asta care l-am facut eu in photoshop are ceva daca este in photoshop si e fara fundal adica e pe fundal transparent pot sa il pun si pe fundal am intales ca ar trebui sa fie facut in vectori dar nu ma pricep cum putem loa legatura cu tine sa discutam de sticker si de pret?

pai modelul asta care l-am facut eu in photoshop are ceva daca este in photoshop si e fara fundal adica e pe fundal transparent pot sa il pun si pe fundal am intales ca ar trebui sa fie facut in vectori dar nu ma pricep cum putem loa legatura cu tine sa discutam de sticker si de pret?

pai hai sa ne adunam deja avem aici pe topic 2-3 doritori care vor modelul acesta de sticker..

care doriti orice fel de stickere faceti o lista si apelati la mine si vi le rezolv...

cam cat ne iei pentru 2 stickere de dimensiunea capacului de la rezervor..

a mai spus cineva mai sus, trebuie vectorizat ca sa il poti taia, daca il vectorizez eu, ce suma sunteti dispusi sa platiti pentru el ? cu 8 ron nu ma apuc, este mult de munca chiar daca e simplu si nici timp nu prea am. Asa cum este in poza aia, il pot taia in autocolant orice culoare, fara nimic transparent sub el, direct formele si printre ele se va vedea vopseaua masinii sau suportul pe care il lipiti. Edited by alex_rhv

a mai spus cineva mai sus, trebuie vectorizat ca sa il poti taia, daca il vectorizez eu, ce suma sunteti dispusi sa platiti pentru el ? cu 8 ron nu ma apuc, este mult de munca chiar daca e simplu si nici timp nu prea am. Asa cum este in poza aia, il pot taia in autocolant orice culoare, fara nimic transparent sub el, direct formele si printre ele se va vedea vopseaua masinii sau suportul pe care il lipiti.

Multumesc am gasit ori cum cine sa imi scoata esti un dragut , rog un moderator sa inchida topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.