Jump to content

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lasa-ma ca-s suparat.

Unul cu care sa te certi nu mai gasesti pe forumul asta...

Tot speram la Ciupanezu dar cica s-ar fi apucat de numarat stelele pe cer si de asta da mai rar pe aici. Oare la cat o fi ajuns? O fi depasit numarul de posturi care-l are aici pe forum?

Lasa-ma ca-s suparat.

Unul cu care sa te certi nu mai gasesti pe forumul asta...

Tot speram la Ciupanezu dar cica s-ar fi apucat de numarat stelele pe cer si de asta da mai rar pe aici. Oare la cat o fi ajuns? O fi depasit numarul de posturi care-l are aici pe forum?

Ce ti-o mai cauti cu saracu baiat , cred ca are cosmaruri cu tine noaptea e clar nu mai scapa :LMAO:

Nope, este destul de liniara. Desi este oarecum antonima notelor din nickul tau (fa sol la do do la siii), imi inspira, intr-un final, aceeasi duiosie, si-mi vine sa ma culc cu o lanterna sub o patura.

Aprinsa, evident.

E clar sunteti cu tiglele lipsa pe coperis... :LMAO:

Saracul om. Lui ii bipaie toate alea pe acolo si voi il amenintati cu bomba. Frumos din partea voastra?

Nu stiu ce are e46 in materie de memo dar la e36 OBC-ul are reminder urlator la ceas si senzor de temperatura exterioara cu trompeta. Si se apuca astea de scandal cand considera ele ca trebuie sau nu trebuie. A si mai era avertizarea aia sonora cu taragot cand sunt aprinse pozitiile si usa nu e inchisa.

Edited by michael

Oricum sincer "cearta " voastra devine cateodata muuuuuuult prea plictisitoare cu genul ala de argumente punct cu punct .....in fine pentru unu distractie iar pentru altul incercarea de a dovedi ceva ....(parerea mea) sau poate ma insel eu .....in fine, continuare placuta :p

Am un bmw 320 d touring 2004...si imi tot zapaceste capul un beep cese aude din 5 in 5 minute...si in bord nu am nici o eroare sau sa scrie alceva ...ce fac???

Verifica setarile ceasului; este posibil sa fi programat, din greseala, o "alerta" sau, daca ai si navi, sa fie o neconcordanta intre setarile ceasului si programul acesteia.

E clar sunteti cu tiglele lipsa pe coperis... :LMAO:

Saracul om. Lui ii bipaie toate alea pe acolo si voi il amenintati cu bomba. Frumos din partea voastra?

Nu stiu ce are e46 in materie de memo dar la e36 OBC-ul are reminder urlator la ceas si senzor de temperatura exterioara cu trompeta. Si se apuca astea de scandal cand considera ele ca trebuie sau nu trebuie. A si mai era avertizarea aia sonora cu taragot cand sunt aprinse pozitiile si usa nu e inchisa.

Ce-as vrea sa am si eu ceas urlator si temp ext cu trompeta...eu am obc-ul insa liniste deplina sau tacerea mieilor :purple:

Cat despre avertizarea aia sonora cu taragot,la mine e prezenta doar pe pozitii,pt usa neinchisa nu am nici-o avertizare.

Bip-urile provin doar din zona setarilor temporale(data, ora); daca acestea sunt gresite sau ramase pe "ora veche", iar navi are setari active privind ora plecarii si sosirii, te avertizeaza ca nu este in ordine sa pleci astazi si sa ajungi ieri la destinatie.

Daca nu ai navi ar bine sa verifici acumulatorul; cand "imbatraneste" putin, pentru perioade foarte scurte de timp, calculatorul scoate selectiv consumatorii considerati nesemnificativi : "par de exemplu" ceasul sau altceva si te avertizeaza sonor.

Alo,un pic de obraz,ce naiba?pai te iei de numele/nick-ul meu asa degeaba?pai ce inseamna asta,nu mai exista pic de respect? :poke: :rofl:

Imi pare rau .. nici nu mi-am dat seama :frantics: 8)

din nickul tau

Aprinsa, evident.

DAr tu de ce ai schimbat nick ul ? :hyper: