Jump to content

Vreau Seria 5...Ajutor!

Catalin-bmw

Recommended Posts

Salut,

Doresc sa intru in randul posesorilor de bmw cu un seria 5, model 2008-2009, automat as vrea, eventual euro 5, motor 2000 d. ...ala de 177 cai. Bugetul este pe undeva la 20 mii euro ...poate chiar un pic mai mult daca gasesc ceva super.

Ce ma sfatuiti? Sa merg in germania? Sa merg in targ? Stiti pe vreunu de incredere care aduce masini ok ...nemasluite ...cu km reali?

ms

catalin

Te duce cam o mie toata afacerea , dar preturile sunt sus de tot acum in Germania ( sambata am fost prin parcurile din Munchen). Eu zic ca mai bine gasesti o preluare de leasing de pe la noi , una care e inca in garantie si are si casco.

La 20.000 e imposibil sa nu gasesti acolo un 520d frumos, 2009, euro 5, maxim 100.000 km , cu destule dotari. Ori ca cauti aici....si ai de asteptat sa apara ceva ok ...ori ca te duci acolo... Si eu recomand sa te duci tu acolo dupa ea, o sa gasesti cu siguranta. 520d sunt destul de puternice si f economice. Succes

Multumesc de sfaturi :).

Ma tot uit de un timp pe autovit...si mi au sarit cateva in ochi:

http://www.autovit.ro/bmw-520-C18730494.html

asta imi place cum e...daca era si automata era belea.

Mai ar fi:

http://www.autovit.ro/bmw-520-C18418273.html

pare ok...si destul de multe dotari. Acum dracu stie cum sa ti dai seama daca s manarite la km etc.

Masinile se cumpara ori din germania ori de la cunostinte. Lectie invatata.

Si in Gemania exista tepari... Oricum, de oriunde o iei, verifica km si sa nu fie lovita. Poti sa iei teapa daca o iei cu km multi pentru ca pe la 200k km o sa mai bagi peste 1000 euro in filtru de particule.

la banii aia o ia din reprezentata, si poate negocia si o garantie fara probleme, sau chiar premium selection, care vine cu garantie automat.

Intre pe pagina la bmw.de

aici

http://ecom.bmw.de/e...sp?process=uvse

selectezi ce criterii ai tu si sunt sute de masini in bugetul tau.

Vezi ca e posibila si livrarea direct in ROmania.. e vreo 400 de euro maxim.. nici nu te dai jos din pat si in 2 saptamani iti vine acasa..

cu km alde 50k ca in Romania nu gasesti.. dar nu au importanta cata vreme ai garantie la ea..

Preturile se negociazsa si acolo, sau macar niste extragarantie si alte servicii.

Edited by DOMI

Multumesc domnilor de sfaturi. Intradevar foarte folositoare...

Ia uitati ce bijuteria am gasit pe autovit:

http://www.autovit.ro/bmw-520-C18819294.html

Nici nu va dati seama cat ma rama sa ma duc sa o vad...eventual iau... e super misto masina...dar mi e sa nu mi iau teapa de nu o pot duce.

Intrebare:

daca masina e cu numere pe germania pot verifica la noi la BMW daca masina e ok la km/furata/nefurata/ nuj ...lovita , facuta etc. ???

Ms ...si as vrea un raspuns rapid va rog.

:)

Multumesc,

Catalin

In primul rand trebuie sa vezi care este piata din germania.

Oricum, masina de genul asta si la banii astia trebuie luata clar de la un dealer!

Cum va imaginati ca e posibil ca in romania, pentru o masina adusa din germania, pretul sa fie mai mic decat pretul de piata din germania????

:)))) Ce "ocazie" a prins samsaru :))) la km astia si dotari mult mai putine, se dau la 22500-23000... plus ca a bifat omu si ce are si nu are masina, sa fie totul acolo :)))

"5 Geamuri Heliomate Electrice" ??!?!?!??!

Masina merita vazuta si verificata la reprezentanta ... dar daca tot dai banii astia, mai bine iei ceva cu garantie.

PS. cauta-l pe google sa vezi cate masini are de vanzare/a vandut ... toate cu km putini si foarte dotate ?! :)))

Edited by x1mw

multi dau teapa la TVA., astfel se poate explica o parte din pretul semnificativ mai mic, chiar si pentru cele neinmatriculate, faza e ca daca se prinde fiscul nu stii pe cine executa, daca poti avea tu probleme etc..

Arata pe unul la TV caruia i-au luat masina din batatura ca cel de la care o cumparase, masina era gaj la banca, nu a avut importanta ca era alt proprietar acum..

Pana te te judeci vreo 2-3 ani in Romania, mergi la picior si masina ioc.. ..iar cand o recuperezi face jumate din cat era, apoi alt proces 2-3 ani si tot asa..

Edited by DOMI

Un sfat: cautati pe mobile.ro/autoscout24.ro sa vedeti la ce pret se invarte o masina similara ca an/dotari inainte sa va dati cu capul inainte la achizitii din Vitan.

Ia uitati ce bijuteria am gasit pe autovit:

http://www.autovit.ro/bmw-520-C18819294.html

Aia vad ca e Euro4 => 2000E taxa de inmatriculare. Si chiar si-asa e prea ieftina :)

Edited by LYM

multi dau teapa la TVA., astfel se poate explica o parte din pretul semnificativ mai mic, chiar si pentru cele neinmatriculate, faza e ca daca se prinde fiscul nu stii pe cine executa, daca poti avea tu probleme etc..

Arata pe unul la TV caruia i-au luat masina din batatura ca cel de la care o cumparase, masina era gaj la banca, nu a avut importanta ca era alt proprietar acum..

Pana te te judeci vreo 2-3 ani in Romania, mergi la picior si masina ioc.. ..iar cand o recuperezi face jumate din cat era, apoi alt proces 2-3 ani si tot asa..

Foarte tare! :goodjob: Pai nu mai bine ne luam biciclete cu totii?poluare ioc,taxe ciuciu,consum 0,"sport-activ",intretinere ( ),si atunci ce sa ne faca fiscu?sa ne ia capacelul de la valva? :frantics:

Un sfat: cautati pe mobile.ro/autoscout24.ro sa vedeti la ce pret se invarte o masina similara ca an/dotari inainte sa va dati cu capul inainte la achizitii din Vitan.

+1

Si nu stiu de ce lumea crede ca daca intreaba pe forumul BMWClub despre masina X sau Y, elimina o buna parte din riscul de a lua teapa.

Trebuie mers, vazuta masina, verificata, testata, verificat istoric, negociat pret si eventual cumparat. Forumul cu exceptii extram de rare, poate fi cel mult pierdere de vreme cand vine vorba de alegerea unei masini sh.

pai nu e funny de loc, omul luase o octavia, veche de vreo 2 ani, scumputa.. ..

Cand se uita dimineata o puneau unii pe un trailer, si nu erau de la parcari.. :) ..fusese un reportaj pe TVR..

PAna la prima infatisare, masina aia e vanduta de banca..sanatate.. :)

Faza e ca nu stiu cine boala poate verifica care sunt gaj pe la banci... si cat costa si daca se oboseste careva sa faca asta.

Faza e ca nu stiu cine boala poate verifica care sunt gaj pe la banci... si cat costa si daca se oboseste careva sa faca asta.

Daca e gaj la banca, nu tine banca CIV-ul? Poti sa o vinzi fara CIV?

p.S. Bine, cand merg sa fac ITP-ul, primesc de la banca CIV-ul in mana dar trebuie sa-l aduc inpoi repede, in cateva ore, eventual a doua zi.

Da. Intradevar...multumes domnilor pt replies.

Am mai investigat...si asa cred ca o sa fac. Fie gasesc ceva bun aici ....care sa fie ok si verificabil...fie o sa dau o fuga in germania...si nu se poate sa nu gasesc ceva ce imi place. Asta e ...o iau si euro 4 daca nu ma incadrez la bani...platesc mai mult la taxa si asta e. Macar daca fac o prostie sa o fac eu cu mana mea.

Am fost in targ duminica de curiozitate...slaba activitate si se vedea de la o posta ca sunt calarite.

Mai am varianta sa merg la BMW poate au masini de pe la leasing ...ceva dealuri ok.

Nu neaparat caut sa iau chilipir ...nu sunt scartzar ...vreau doar o masina buna calitate pret...sa nu fiu pacalit.

Ms inca o data pt sfaturi !