Jump to content

Vreau Seria 5...Ajutor!

Catalin-bmw

Recommended Posts

Multumesc domnilor de sfaturi. Intradevar foarte folositoare...

Ia uitati ce bijuteria am gasit pe autovit:

http://www.autovit.ro/bmw-520-C18819294.html

Nici nu va dati seama cat ma rama sa ma duc sa o vad...eventual iau... e super misto masina...dar mi e sa nu mi iau teapa de nu o pot duce.

Intrebare:

daca masina e cu numere pe germania pot verifica la noi la BMW daca masina e ok la km/furata/nefurata/ nuj ...lovita , facuta etc. ???

Ms ...si as vrea un raspuns rapid va rog.

:)

Multumesc,

Catalin

Sunt din pitesti si am vazut masina pe orash mi`am cam rupt gatu dupa ea....arata super asa k merita sa vii so vezi ;)

Cel mai bine germania, nu se compara.O masina de la dealer de acolo, o isi si u pe firma si o iei direct fara tva.

Parca se daduse o lege in care nu mai aveai dreptul cumpararii masinii pe firma fara tva. Erau excluse masinile pentru taxi, microbuzele etc.

Un 520dA-177cp E60 din 2009 cu aprox 60-70kkm in Germania se vinde cu aprox 28-30 de mii in functie de dotari. Acum logic! cum credeti ca una identica de la noi din targ adusa din DE se vinde cu 20 de mii la care mai adaugam si drumul,cartea verde,etc...cheltuielile samsarului??

Pai la aia 20 de mii cat vrea pe ea mai scade cheltuielile samsarului inca vreo 1000E+1000 E profit si vezi ce masini gasesti cu dotarile astea la banii astia( 18 mii E) in DE ca sa vezi ce a cumparat el.

Si hai sa vedem: Cel mai ieftin 520dA din 2009 costa 25.900E si are 124.000km! :

Link Mobile.de

apoi cel mai ieftin 520dA din 2008 costa 17.999E si are 195.000km! :

Link Mobile.de 2

Sau cazul 3: Cea mai profitabila afacere a samsarilor,se cauta una bucata masina lovita dauna totala,adusa in tara,reparata cu piese din dezmembrari,kilometrii dati inapoi si apoi vanduta de buna fraierilor care se bucura la pretul mic!

P.S.-Deschideti bine ochii inainte de a cumpara masini din autovit aduse de-afara!Nici un samsar nu aduce masini bune si cu km putini de-afara pentru ca astea costa!

Edited by THX-1