Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sfat achizitionare BMW E90 Italia

Lust

Recommended Posts

In primul rand vreau sa salut toti membri forumului si sa va felicit pentru treaba extraordinara care o faceti aici.

Ca sa trec direct la subiect.Locuiesc in Italia, dar numai de vreo 6 luni, asa ca nu sunt familiarizat cu toate legile tarii, asa ca sfaturi suplimentare de la membri din Italia sunt bine venite.

Vreau sa-mi achizitionez, dupa cum e scris si in titlu, un E90 de prin 2008 cu un numar rezonabil de kilometri.Banii de care dispun sunt cam 20.000 de mii plus inca vreo 5 mii pentru taxele enorme de aici :mellow:

Ca si optionale incerc sa caut o masina cu o lista cat mai bogata in dotari, dar printre cele mai importante sunt Navi prof, Xenon, Piele.Am gasit recent acest anunt si am vorbit si cu propritarul la telefon, urmand ca in acest weekend sa ma duc sa vad masina.

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=193266730

Din cele scrise in anunt si dupa poze, cum vi se pare masina?Proprietarul e de acord sa fac orice test doresc.Mentionez ca e prima masina care o achitionez asa ca nu sunt familiarizat cu detersurile necesare dar nici cu detaliile tehnice.Sper sa reusesc sa iau un prieten care are mult mai multe cunostinte in domeniu(a facut ceva comert cu masini aduse din Germania, plus ca a si avut BMW), dar ca sa fiu sigur as dori niste informatii in plus.

1.HI-FI POTENZIATO HARMAN KARDON-Sistem audio de baza la bmw sau e cel Individual sau Logi 7?

2.SOS, DTC- la ce anume se refera?

3.Riscaldamento ausiliario-Ce face sistemul acesta?

3.Acesta este modelul cu face lift?

4.Cum vi se pare pretul pentru dotarile de care dispune?Din cate am observat, cel putin mie mi se pare ok, la ce preturi sunt aici.

5.Si este modelul acesta cu Euor 5?Din cate am mai vazut mai toate sunt cu euro 4 din acest an.

Ma gandesc sa fac testul de strad si sa o duc la un service ca sa o pun pe tester.Dar pentru partea cu testerul trebuie sa ma duc la un service specializat sau se poate face cam peste tot?

Am citit si articolul legat de achizitionarea unei masini sh de pe forum, dar nici macar nu stiu unde sunt situate toate componentele scrise acolo, ca sa verific scurgeri de ulei samd.De asta sper sa fie liber weekendul acesta prietenul respectiv, ca de nu, sunt cam in ceata.

Procedurile de pasaj si costurile le stie cineva?Si cum se procedeaza in mod normal la o tranzactie auto cand vine vb de pasaj?Cand, cum se dau bani, unde se face pasajul, si cine il plateste deobicei.

Bolul am inteles ca o sa ma ajunga pentru modelul acesta cam 380 euro pe an.Si o sa ma doara sufletul cand stiu ca o sa dau pe asigurare cam 1500 pe an <_<

Momentan cam astea sut intrebarile care imi vin in cap, dar daca o sa mai am nelamuri o sa postez.

Multumesc pentru timpul acordat si pentru sfaturi daca aveti(de preferat cat mai urgente avand in vedere ca in weekend ma duc sa o vizionez).Orice sfat suplimentar este bine venit.

O zi buna!

P.S. In anunt zice ca km sunt verificabili si la telefon a zis ca a facut reviziile numai la bmw.Intrebare este, cum anume pot sa verific daca sunt reali.Sunt scrisi km care ii avea cand a intrat in service pe talonul respectiv?Din cate am mai citit alta modalitate nu ar fi.Corect?

P.S.2 iDrive se refera la rotita care vine odata cu navigatorul nu?Sau pot sa am navigator si sa nu fie opt iDrive?

Edited by Lust