Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand BBS RS 17" complet reconditionate

Recommended Posts

BBS RS 302 8j,et 40, 5 x 120 Barrel-uri de 6,5J. Greutate aprox 7.5 ~ 8 kg

Am toate cele 4 capace centrale.

Jantele le vand complet reconditioante, conform specificatiilor cumparatorului. Miezul jantelor va fi vopsit in culoarea specificata de client,jantele momentan fiind argintii

Modulare, 3 bucati: Inner-barrel + miez + buza

In mare parte reconditionarea cuprinde:

- revopsirea innerbarrel-urilor

- buze polishate

- suruburi cromate

- reconditionarea capacelor centrale

Nu sunt strambe / sudate / sparte / fisurate.

Pret: 1050E

Telefon: 0726 283 693

post-22371-0-59319600-1304055448_thumb.jpg

post-22371-0-29866600-1304055474_thumb.jpg

de citit regulamentul de la mica publicitate :thumbsup:

3. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.

Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date

de citit regulamentul de la mica publicitate :thumbsup:

3. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.

Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date

Locatia Bucuresti / IF (am 2 domicilii) Localitatea unde se afla produsul => Bucuresti. Pot expedia prin curier, costurile de transport le suport eu in cazul in care potentialul cumparator nu negociaza pretul, in caz contrar costurile de transport vor fi suportate de acesta.

Reconditioneaza-le si apoi pune-le la vanzare, nu stiu daca iti da cineva banii pe ele si sa astepte sa le reconditionezi tu sau pune si pretul pentru ele nereconditionate. Sper sa-l iei ca pe un sfat...jantele sunt superbe, pacat ca sunt 5x120...daca erau 4x100 cred ca ma scarpinam si le luam eu.

Bafta la vanzare !!!

Apoi, latimea jantei este de 8" sau 6,5"? Si, doar polishate FATA acoperire cu lac, este ..... Trebuie sa stai mereu cu carpa in mana, atent la spalatorii, date cu crema saptamanal etc!!

Pretul este al unor jante reconditionate COMPLET, ca la carte, in Germania!!!! Nu, doar polish si vopsite la pistol intr-o culoare!!

Sunt frumoase, dar...

Bafta!

Apoi, latimea jantei este de 8" sau 6,5"? Si, doar polishate FATA acoperire cu lac, este ..... Trebuie sa stai mereu cu carpa in mana, atent la spalatorii, date cu crema saptamanal etc!!

Pretul este al unor jante reconditionate COMPLET, ca la carte, in Germania!!!! Nu, doar polish si vopsite la pistol intr-o culoare!!

Sunt frumoase, dar...

Bafta!

Barel = "Miez"

Buza are 1,5" adica + Barel = 8J si de la barel de 6.5J te poti juca cu alte buze de cat "vrea muschiul tau"

Reconditioneaza-le si apoi pune-le la vanzare, nu stiu daca iti da cineva banii pe ele si sa astepte sa le reconditionezi tu sau pune si pretul pentru ele nereconditionate. Sper sa-l iei ca pe un sfat...jantele sunt superbe, pacat ca sunt 5x120...daca erau 4x100 cred ca ma scarpinam si le luam eu.

Bafta la vanzare !!!

Stai linistit, stiu sa deosebesc un sfat de o remarca rautacioasa. In momentul de fata barrel urile sunt vopsite, buzele sunt polishate mai trebuie data decat o singura mana pentru a avea un aspect perfect lucios, suruburile sunt la cromat imi ajung acasa pe joi / vineri, capacele centrale sunt singurele nereconditionate, dar se fac relativ repede (cateva ore). Asa ca eu practic in 2 - 3 zile pot sa le inchid, nu trebuie sa astepte nimeni saptamani. 2 - 3 zile in care includ si bataia de cap cu vopsitul miezurilor in orice culoare doreste clientul. Sunt destul de rare 4x100/17", mai exista varianta redrill-ului... dar nu sunt fan.

Sunt frumoase, dar...

Bafta!

Observ ca pentru unii useri mai multe detalii despre un anumit produs nu fac decat sa ii bage in ceata. BBS RS 302 conform specificatiilor date de producator au o latime de 8J si un et 40. 6.5" reprezinta latimea "buzei interioare". Astea nu sunt genul de jante cu care rupeti/sariti voi borduri. Nu trebuie sa stai cu curpa in mana mereu, nu trebuie sa fi atent la spalatorii si culmea nici nu trebuie sa dai cu crema saptamanal, pentru simplul fapt ca omul care imi face jantele foloseste o pasta care protezeaza janta aprox 2 ~ 3 luni, dupa care intr adevar... mai aplici un strat de pasta pentru alte 2 - 3 luni de protejare. "Pretul este al unor jante reconditionate COMPLET, ca la carte, in Germania" ... arunca un ochi pe felgen garadge.de (pot sa ti mai dau inca vreo 5-6 site uri de profil) sa vezi la ce pret ajung un set de bbs rs reconditionate "ca la carte". singura diferenta fiind ca ei vand jantele cu buzele lacuite electrostatic, eu nu. De ce ? pentru simplul fapt ca in romania se lacuieste prost electrostatic iar lacul in timp tinde sa devina galben sau sa se matuiasca. Tu ai impresia ca in Germaina ti le linge vre-un playmate pana cade vopseaua de pe ele? Treziti-va la realitate visati prea mult.

Nu stiu daca "ti le linge cineva" (ca sa citez expresia ta!!), dar - exact cum ai spus - in Germania le reconditioneaza "ca la carte"! Fara creme protectoare, hidratante etc!! Si pretul este in jurul lui 1,500 euro. Pentru un pasionat, e un pret CORECT pentru jante "ca la carte"! In rest, .....

Nu stiu daca "ti le linge cineva" (ca sa citez expresia ta!!), dar - exact cum ai spus - in Germania le reconditioneaza "ca la carte"! Fara creme protectoare, hidratante etc!! Si pretul este in jurul lui 1,500 euro. Pentru un pasionat, e un pret CORECT pentru jante "ca la carte"! In rest, .....

Deja vorbim de o diferenta de 500E ... daca le lacuiesc electostatic, imi dai tu 1500E pe ele? pasionat fiind? In rest.... nu faci decat sa mi poluezi aiurea topicul. Sunt curios cate seturi de jante "ca la carte" ti au trecut tie personal prin mana ca sa poti sa compari jantele reconditonate de mine, pe care nici macar nu le ai vazut LIVE cu niste jante facute "ca la carte" pe care le ai vazut doar in poze. "In rest..." cred ca am incheiat.

E foarte simplu: daca ceri un pret MARE, ofera si un produs de CALITATE!! Le ai la vanzare de muuulte luni; aveai TOT timpul sa le faci sa ARATE(macar) oarecum, pe masura pretului! Ca sa ceri peste 1,000 euro pe niste jante de peste 20 de ani, TREBUIE sa fie ca la carte!!

Apoi, daca nu ti-a oferit nimeni atat pe ele (nici macar pe aproape!!) pe 4tuning, ai venit aici, la ..."cunoscatori"!! Este forum, deci se poate discuta DESCHIS oferta ta! Nu "poluez" nimic daca sunt on topic!!

Bafta!

E foarte simplu: daca ceri un pret MARE, ofera si un produs de CALITATE!! Le ai la vanzare de muuulte luni; aveai TOT timpul sa le faci sa ARATE(macar) oarecum, pe masura pretului! Ca sa ceri peste 1,000 euro pe niste jante de peste 20 de ani, TREBUIE sa fie ca la carte!!

Apoi, daca nu ti-a oferit nimeni atat pe ele (nici macar pe aproape!!) pe 4tuning, ai venit aici, la ..."cunoscatori"!! Este forum, deci se poate discuta DESCHIS oferta ta! Nu "poluez" nimic daca sunt on topic!!

Bafta!

Intrebarea mea pentru tine de vreo 2 - 3 post uri incoace este: Sti tu cumva cum arata LIVE jantele ? Ai venit tu personal sa le vezi ca sa poti sa judeci daca este sau nu un produs de calitate? sunt satul de figuranti ieftini ca tine. Asa ca pana nu vi sa le vezi personal, abtine-te de la orice comentariu ce implica starea jantelor. E problema mea unde imi vand jantele, in cat timp si asa mai departe. Iti fac o invitatie, vin-o sa le vezi si pe urma comentezi pe forum pana faci hernie la degete.