Jump to content

E60 2005 525 intrebari

huzy

Recommended Posts

deci de la 400 la 385 la volanta e o mica mare diferenta, rezulta cred un maxim de 350 la roata tinand cont de quattro care are pierderi destul de mari de putere...poate chiar ai avut S3, dar daca tot ai facut ce ai facut la el mi se pare un pic cam ciudat ca nu prea ai habar de chestii de mecanica, ar trebui sa cam stii cu ce se mananca...ma rog...bafta cu 525d-ul, sigur e o diferenta enorma de la aia cca 400cp manual la 177cp de diesel si automat :)

deci de la 400 la 385 la volanta e o mica mare diferenta, rezulta cred un maxim de 350 la roata tinand cont de quattro care are pierderi destul de mari de putere...poate chiar ai avut S3, dar daca tot ai facut ce ai facut la el mi se pare un pic cam ciudat ca nu prea ai habar de chestii de mecanica, ar trebui sa cam stii cu ce se mananca...ma rog...bafta cu 525d-ul, sigur e o diferenta enorma de la aia cca 400cp manual la 177cp de diesel si automat :)

Pai cum ai tu habar la audi asa am eu la bmw adica nu te supara pe mine dar esti cam afon ... diferenta dintre 385-400 de cai ... nu se simte decat foarte foarte putin ... Nu ma cunosti nu te cunosc ... data viitoare intereseazate mai bine inainte sa vb aiurea despre un user nou de pe forum ...

bine am sa tin minte...si da, e ceva diferenta intre cei 400 care sunt teoretic 385 si ajung in final in cazul cel mai bun 350 la roata la un Quattro, asta in cazul tau si al S3-ului tau, daca o fi fost..whatever, bafta cu BMW-ul, o sa iti placa,chiar si diesel...

Inca o intrebare ! Mi se pare ca 525 meu consuma cam multicel ... Adica am consum 14.2 numai oras ... si nu am mers sportiv ... Doar nu pe drive , pe Sport aproape deloc (PS : am 170 de km doar oras ... si bara la bara si asa mai tarziu unde e mai lejer ... ) Ar putea fi ceva problema sau chiar asta ii consumul lor ?

Cam asta este comsumul cand mergi numai in oras.

Mi se pare un pic cam mult :) Vedeam la altii ceva de genu 11% 12% maxim .. am zis ca poate am ceva problema ...

Edited by huzy

Shimba filtru epurator, uitete la debitmetru.eu am 525 e39 si imi ia 13-14 in bucuresti care e mult mai aglomerat.

Daca ar fi debitmetru de aer oare nu ar trebui sa traga masina mai rau ? Sa scoata fum sau ceva ... Pe diagnoza nu da nici o eroare nimic ... Eventual o sa incerc sa schimb filtru ala ... daca poate fi de acolo ...

Daca merg cu ea in modul Manual consuma cam 13.2 dar mai batraneste ...

Da e posibil sa nu obisnui cu automata sa apes pe acceleratie si sa iei piciorul des, sa nu o ti constant, asa ea schimba cand superioara cand inferioara si consumul creste, daca ti acceleratia constanta consuma putin.

Acum nush sigur , 14 poate sa fie si un consum normal in oras, totul tine de cum mergi si cat de aglomerat e.

Filtru epurator e bine sa il schimbi pentru binele turbinei. da poate influenta si asta putin consumul, oricum schimba-l se schimba o data la 50 de mii.

Da e posibil sa nu obisnui cu automata sa apes pe acceleratie si sa iei piciorul des, sa nu o ti constant, asa ea schimba cand superioara cand inferioara si consumul creste, daca ti acceleratia constanta consuma putin.

Acum nush sigur , 14 poate sa fie si un consum normal in oras, totul tine de cum mergi si cat de aglomerat e.

Filtru epurator e bine sa il schimbi pentru binele turbinei. da poate influenta si asta putin consumul, oricum schimba-l se schimba o data la 50 de mii.

Sa zicem ca am rezolvat cu consumul :) adica cred ca este un consum normal 13-14 in oras .... de ex am resetat ... si am mers normal sa imi da 12.8 pe 40 de km ... Eu ziceam ca mi se pare mult ca ultima masina a fost audi a6 2.0 tdi care in oras consuma max 9 :)) , am facut si primul drum de exterior de vreo 100 de km si mai putin de 6.4 nu am scos :)) adica nu cred ca se poate mai putin mai ales la masina mea :) la un mers pana in 140-150 . Sa zicem ca sunt multumit ... dat fiind faptul ca a6 -le avea 4 cyl si asta 6cyl ala era manual asta automat , ala era 2000 asta 2500 ... E ok ...

Ce intrebare as mai avea ... navigatia se poate pune ceva cd ? sau pe romania inca nu este ? Am ecran modelul mai mic ... nu cel mare ? Posibil sa fie pe aici pe forum discutie de genu dar am cautat si nu am gasit nimic :( Aaa si nu am unitatea pentru DVD ca am vazut la unele ca au 2 de DVD si de CD ...

• 2 months later...

Intradevar, iti consuma cam multisor.

Am o masina identica. Eu in Timisoara, am scos un consum mediu de 11.5%, dar m-am folosit de toate trucurile posibile ( anticipatie, frana de motor, etc). Adevarul este ca nu am mers foarte tare, gen 80-90 km/ h prin oras. Inca o testez, masina fiind in posesia mea de aproape 2 saptamani

Saptamana asta ii schimb toate filtrele, si ma stept sa se mai reduca o idee, consumul.

Revin cu detalii.