Jump to content

Cum trag alimentarea de la baterie pana la amplificatorul din portbaj ?

Leutz

Recommended Posts

Mi-am luat un packet de bass si vreau sa imi trag de la baterie + pentru amplificator. De 2 zile ma chinui sa gasesc o portita pe sub bord sa ies cu cablul in compartimentul motor. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, idei, scurtaturi sau alte cele ? Precizez ca nu vreau sa dau gaura in masina ... trebuie sa fie o cale pe unde sa pot trece cablul asta... zic eu :faceless: .

Eventual daca se poate o poza sau ceva.

Multumesc anticipat

Scoti bateria masinii si in spatele ei vei gasi un manson de cauciuc pe unde intra instalatia in masina. Din masina demontezi torpedoul si vei observa usor pe unde trebuie sa tragi firul. Dupa ce l-ai tras de la baterie pana la torpedou, va trebui sa gasesti un traseu ca sa-l duci la portbagaj.

Am incercat ... dau bateria jos, scot buretele, scot capacu si am intrat ca intr-un sertaras... bag mana undeva mai in spate pe partea stanga cum ma uit este o gaura, singurul loc unde as putea baga cablul... Din interior am desfacut bordu am dat deoparte cam tot ce se putea ... partea de sus a bordului nu m-am bagat ... si partea de sus din lateral la fel nu m-am bagat, mi-am bagat dejitele prin toate gaurile dar nu am reusit sa il scot :|

Mentionez ca grosimea cablului este de 20mm2 e destul de gros...

Geo... din ce zona este poza .... ca nu fac legatura :D este zona de sub baterie ? Poti detalia putin ? :rolleyes:

Edited by Leutz

Am incercat ... dau bateria jos, scot buretele, scot capacu si am intrat ca intr-un sertaras... bag mana undeva mai in spate pe partea stanga cum ma uit este o gaura, singurul loc unde as putea baga cablul... Din interior am desfacut bordu am dat deoparte cam tot ce se putea ... partea de sus a bordului nu m-am bagat ... si partea de sus din lateral la fel nu m-am bagat, mi-am bagat dejitele prin toate gaurile dar nu am reusit sa il scot :|

Mentionez ca grosimea cablului este de 20mm2 e destul de gros...

Geo... din ce zona este poza .... ca nu fac legatura :D este zona de sub baterie ? Poti detalia putin ? :rolleyes:

daca ai dat jos buretele si capacul ai ajuns la DME(calculatorul masini) ceea ce nu e bine e gresit,locasul acela se afla sub baterie nu chiar in spatele ei

am facut oarecum o poza deci demonteaza bateria si eventual cutia de plastica(daca o ai) in care sta bateria si te uiti pe caroserie spre interiorul masini si vei vedea locasul acela

http://img146.imageshack.us/img146/8610/4fb624920d6a9ce9ecbc4ed.jpg

Edited by AdixX

Al meu e destul de gros :| putin probabil sa intre prin cutia de siguranta... am incercat sa desfac cutia de sigurante ca sa ma uit pe sub ea... dar e practic de neclintit ... mi-am belit degetele vreo 20 de minute nu am reusit sa scot nici un surubel din ala si am abandonat... :getlost:

LE: Se poate sa imi arati o poza cu locasul ala ? ... ca is cam confuz. Eu am desfacut exact cel din dreptul bateriei si intradevar ala semana a calculator. Maine am sa incerc sa dau iar bateria jos si sa ma uit sub suportul ei sa caut locasul ala.

Edited by Leutz

Al meu e destul de gros :| putin probabil sa intre prin cutia de siguranta... am incercat sa desfac cutia de sigurante ca sa ma uit pe sub ea... dar e practic de neclintit ... mi-am belit degetele vreo 20 de minute nu am reusit sa scot nici un surubel din ala si am abandonat... :getlost:

LE: Se poate sa imi arati o poza cu locasul ala ? ... ca is cam confuz. Eu am desfacut exact cel din dreptul bateriei si intradevar ala semana a calculator. Maine am sa incerc sa dau iar bateria jos si sa ma uit sub suportul ei sa caut locasul ala.

incearca sa te uiti cumva pe sub suportul pe care sta baterie si spre interiorul masini ,locasul e undeca cam la 15-25cm sub sertarasul acela cunde e calculatorul. daca tot nu reusesti,o sa demontez eu maine si sa vin cu o poza cat mai detaliata

Azi dupa cursuri o sa incerc sa dau jos bateria si sa ma mai uit odata ... am sa fac si vreo 2 poze in caz ca nu gasesc :rolleyes: .

Multumesc celor care ma ajuta :frantics:

uite pozele care ti-le promisesem :

click