Jump to content

slaba lumina in bord

Guest nt02wvx

Recommended Posts

Guest nt02wvx
salut fratilor....imi e slaba lumina in bord..oare de le ce sa fie ?pot schimba becurile daca e de la ele si unde sunt puse ca eu nu le-am gasit...astept un raspuns :blink:

Nu sunt becurile de vina :) Vezi ca ai un buton (rotitza) langa butoanele de unde aprinzi luminile...invarte de ea in sus si o sa se lumineze mai tare bordul :)

Nu ai spus ce model ai... dar stiu ca majoritatea au asa...

Bafta la gasitul butoanelor :blink:

Guest nt02wvx
Cred ca inca cauta butonul... mai aveti rabdare  :blink:

145610[/snapback]

stiu de rotita aia...nu e...am dat in jos,in sus degeaba mai tare de atat nu merge...nu stiu ce naiba e...apropo am un BMW 524 td

Guest nt02wvx
vezi sa nu fie stricata :blink:

145719[/snapback]

ce sa fie stricata ?rotita ?nu are cum.cand dau in jos se slabeste ,cand dau in sus se lumineaza mai tare...dar cu rotita data in sus l maxim tot slaba e...abia se vede...tatal meu are unul la fel si la el se vede destul de tare bordul.de la ce sa fie ?

Pai fa altfel...scoate bordul, e posibil ca becurile sa fie originale ale masinii...si cu timpul se depune pe balonul de sticla, pe interior, un strat metalic care opacizeaza becul...apoi mai verifica daca lacasurile pe unde stau becurile nu sunt pline de praf sau nu ai altceva ce poate obtura fasciculul de lumina spre dispersoarele alea portocalii...

PS: nu incerca sa pui alte becuri de putere mai mare ca se topeste plasticul de pe langa ele, inclusiv dispersorul (ghidul de lumina) portotcaliu si, chiar daca in prima faza te vei bucura ca se vede mai bine decat la tatal tau...in scurt timp nu va mai fi asa...iremediabil...

PPS: ce an de fabricatie? Adica E28 sau E34?

Succes :blink:

Guest nt02wvx
Pai fa altfel...scoate bordul, e posibil ca becurile sa fie originale ale masinii...si cu timpul se depune pe balonul de sticla, pe interior, un strat metalic care opacizeaza becul...apoi mai verifica daca lacasurile pe unde stau becurile nu sunt pline de praf sau nu ai altceva ce poate obtura fasciculul de lumina spre dispersoarele alea portocalii...

PS: nu incerca sa pui alte becuri de putere mai mare ca se topeste plasticul de pe langa ele, inclusiv dispersorul (ghidul de lumina) portotcaliu si, chiar daca in prima faza te vei bucura ca se vede mai bine decat la tatal tau...in scurt timp nu va mai fi asa...iremediabil...

PPS: ce an de fabricatie? Adica E28 sau E34?

Succes :blink:

145931[/snapback]

e din 88 fabricatie

dar stai un pic

dau bordul jos dar unde sunt becurile?k am dat panoul jos d vre-2 ori dar tot degeaba nu am vazut becurile

e din 88 fabricatie

dar stai un pic

dau bordul jos dar unde sunt becurile?k am dat panoul jos d vre-2 ori dar tot degeaba nu am vazut becurile

146293[/snapback]

pai scoate tot bordul afara[adica insrumentul cu toate ceasurile] si vezi ca pe spate ai soclurile la becuri care sunt negre,sucesti de ele si tragi afara,dar cu grija/sunt 2 de astea daca nu ma insel

bafta

La E28 sunt 2 in partea superioara...dar la E34 sunt 4 :blink:..cam pe centru...o sa dau zilele aste si eu bordul jos ca am un bec care nu se aprinde decat cand vrea el....si sa-i arat eu cine e stapanul....si o sa va spun , cu foto, unde sunt becurile :)

Guest nt02wvx
La E28 sunt 2 in partea superioara...dar la E34 sunt 4 :blink:..cam pe centru...o sa dau zilele aste si eu bordul jos ca am un bec care nu se aprinde decat cand vrea el....si sa-i arat eu cine e stapanul....si o sa va spun , cu foto, unde sunt becurile :)

146583[/snapback]

ok

Guest nt02wvx
Bine ca ai rezolvar... felicitari  :blink:

147449[/snapback]

apropo

si cum desfac si la ventilator si la butoanele alea?ca nici acolo nu mi se aprind .....cum dau jos acolo si unde sunt becurile ?pls ajutati-ma

Guest nt02wvx
Corect..dupa ce am desfacut bordul, la beculetul ala dintre rotite care era ars...am primit de la muadib un link in care se descria destul de citetz (adica cu foto) cum se demonteaza...

148717[/snapback]

aha

si mai ai ceva?ai ceva poze?

daca da da-mi si mie pls