Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar BMW E46 sau E39

shogunE21

Recommended Posts

Cumpar de la proprietar E46 318i, Limunsina, Compact sau Coupe, dupĂŁ anul 2002, cutie manuala, benzina.

Ma intereseaza si E39 520i face lift dupĂŁ 2001.

Exclusiv masini inmatriculate, nelovite, neretusate, cu vopsea originala și ĂŽn perfecta stare de functionare.

Ofer max 5000 Euro, plata cash, pe loc.

Anunt valabil 2 sapt., dc. nu gasesc plec in Germania dupa masina.

Haideti sa fie 6000...dar atunci imi consum rezervele pt. reparatii.

OFF: Am inteles ca preturile au scazut muult la noi...si ca in Germania sunt mai mari. Dar cand sun la vreun vanzator, nu vrea sa lase mai mult de 2-300 Euro.

Eu m-am chinuit 4-5 luni sa vand o alta masina diesel din 2001 sub 3000 Euro, inmatriculata, stare foarte buna, bineinteles sub pretul pietei. Aproape zilnic primeam oferte BG sau neinmatriculate, dar nimeni nu venea sa-mi ofere cash.

Weekend-ul trecut am fost la mai multe parcuri auto din zona Tg. Mures. Concluzia: 95% dintre masini au fost lovite/prost reparate sau km dati inapoi sau toate deodata. Piata e plina cu masini rulate 10.000/an diesel si din 2001, ceea ce nu-i real. Ma intreb, oare ce au oamenii in mintile lor?

In 2008 cand am vandut Octavia de 9 ani benzina la 200.000 km. Cineva m-a sunat si ma intrebat, de ce are asa de multi km :frantics: 22.000/ an i s-a parut mult...

Si nu ma pot abtine, trebuie sa va povestesc, ieri am vizitat si un Compact...aripa spate a masinii era total deformata, nu mai avea nici o linie, a aparut si rugina, erau urme de vopsea pe chedere, iar simpaticul vanzator jura ca masina asa a fost adusa din Germnania. Se pare ca arat a fraier (ca am ochelari).

Piata auto din Ro e o totala dezamagire. Cred ca lipseste cultura pt. masini. Atunci mai bine plec in Germania sau Belgia, platesc cu 1500 eur mai mult, iar sansele sa iau teapa cu masina sunt mult mai mici. (subliniez: mai mici si nu zero) Din 2006 am adus 4 masini din Germania resp. Olanada si nu am avut probleme cu nici una, iar cu cele cumparate de aici (3 buc.) toate aveau defectiuni vizibile sau mai putin vizibile...

Astept sfaturi de la voi.

O masina de care cauti tu e o masina a unuia care a ingrijit-o, logic. Ala a bagat multi bani in ea, ca sa ramana in starea pe care o doresti tu. Crezi ca o da pe 5000 eur?

Si aici, ca si in Germania, masinile bune au pret pe masura.

Se poate inchide, am gasit masina potrivita la banii indicati, inmatriculata, nelovita cu vopsea originala, impecabila si super ingrijita.

Din pacate nu este BMW ci un CLK 200 Kompressor din 2001.

Multumesc pt. sfaturi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.