Jump to content

BMW-utul meu

Muggurel

Recommended Posts

Salutare!

Dupa mult timp(vre-o cativa ani adica) am decis sa imi expun si eu masinuta.Un 330Xi, E46. De ceva timp , adica de cand am venit cu jobul in tara am inceput sa fac unele mici modificari, sper ca cu bun gust.Sper sa va placa !!

P.S. Astept comentarii!!!

post-34904-0-93826800-1304351604_thumb.jpg

post-34904-0-30649600-1304351634_thumb.jpg

post-34904-0-31575200-1304351670_thumb.jpg

post-34904-0-41310800-1304351789_thumb.jpg

post-34904-0-78888100-1304351812_thumb.jpg

masina arata bine, desi ai fi putut sa o speli si tu inainte de sedinta foto :), personal nu imi plac jantele, in primul pentru ca sunt negre si apoi modelul, iar in interior da si tu jos suportul ala de telefon sau ce se vrea el a fi, chiar arata aiurea pe acolo. Banuiesc ca la modificari vorbesti de jante, M-pack? si eleronul de pe portbagaj, care imi plac mai putin cele enumerate mai sus. Motorizarea asta o am si eu momentan si sunt pe deplin multumit de motorasul asta, desi am cuite automata(o prefer celei manuale) insa categoric scoti ceva mai mult cu manuala :) Edited by mik15

Da, Mik 15 chiar am spalat-o si cand am iesit sa fac poze am observat ca incepuse ploaia. Am asteptata 5 min ca atat a durat siii ....ai vazut rezultatul. Eu cand am luat-o acum 7 ani de la Contempo BV asta cautam , manuala, iar jantele uita-te ca au o margine galbena care este la fel ca etrieri(discuri si placute Tarox).Acel suport este pentru Ipod, si chiar imi este de folos.Si eu sunt foarte multumit mai ales ca am 205.000km in bord, reali si luata de la zero.Este un model care il recomand tuturor. :cool:

Oricum apreciez sinceritatea mai mult decat orice...sa vad daca gasesc ceva cu care sa inlocuiesc acel suport. ;)

Salutare!

Dupa mult timp(vre-o cativa ani adica) am decis sa imi expun si eu masinuta.Un 330Xi, E46. De ceva timp , adica de cand am venit cu jobul in tara am inceput sa fac unele mici modificari, sper ca cu bun gust.Sper sa va placa !!

P.S. Astept comentarii!!!

Mugurel nu mai baga bani in modificari ca nu ma intereseaza modificarile.Da-o asa si ia 530xi-ul.:)