Jump to content

TOT MAI APROAPE

NICECAR520

Recommended Posts

Salutare tuturor membrilor si felicitari tuturor care tin acest site up. Sunt foarte aproape de achizitionarea automobilului pe care l-am dorit mereu un Bmw.

Am optat pentru un BMW 520 BERLINA 2,0 I 150CP bennzina CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; TRAPA; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

ASC,ABS,PARKTRONIK,ALARMA CU INCHIDERE AUTOMATA A GEMURILOR SI A TRAPEI,TRAPA ELECTRICA .

Acum as avea cateva intrebari pentru ca mentionez sunt un novice in acest moment in ale" Bmw,

1. Cat de bun este un 520 (ar trebui sa optez pentru alt model al seriei 5?)

2.Care ar trebuie sa fie pretul maxim care ar trebuii sa-l ofer pentru aceasta msina?

3. Sa achizitioneunul din Romania sau sa astept 1 ian 2007 pnetru a aduce unul din UE .( menzionez ca doresc un seria 5 intre ani 1996 si 1998 (din motive financiare) :-))

4. Ce parti ale masini ar trebuii sa le verific la acizitionare?

In speranta ca nu v-am plictisit prea mult cu intrebarile astept ceva raspunsuri de la voi .

Va multumesc anticipat

4. Ce parti ale masini ar trebuii sa  le verific la acizitionare?

145418[/snapback]

TOATE :blink:

daca il iei de afara oricum nu o sa poti verifica decat super-superficial (IN HOF).

daca il iei din tara du-te la BMW.

Edited by GTR

Daca nu ma insel, 520i din 1996-1998 (pana in 2000, dar spui ca pretul te restrictioneaza pana la 1998) are motorul M52, de care ar fi mai bine sa te feresti. In afara de tot ce am citit pe internet referitor la acest motor cu blocul motor din nikasil, am un vecin (la vreo 40 de ani) care are exact acest model de BMW si a fost nevoit sa-i schimbe motorul din cauza blocului motor, si i-a pus motorul M54 de 2.2 litri si 170 CP de pe modelele urmatoare 520i, motor de care e foarte multumit. Cam asta e ce pot eu sa-ti recomand - sa te feresti de motorul M52.

Din experienta personala iti pot spune ca singura pb. la BMW-urile 1996-1998 sunt chiulasele, mult prea slabe pt. puterea motoarelor. De ex. al meu e 2800 benzina M52 si crede-ma ca este un bloc motor super bun. Chiulasa era cam varza cand am cumparat masina, dar cu putina rabdare si bani o rezolvi. Nici preturile de achizitie nu sunt exagerate la aceste masini!

Unde ar tb. sa te uiti? La caseta de directie, la amortizoare si motor. La cel din urma, analizeaza fiecare componenta in parte si inainte de achizitie fa un tester la motor. Daca are pb. cu debitmetru, sonde lambda, e mai bine sa te razgandesti! :)

Bafta la achizitie! :blink:

Din experienta personala iti pot spune ca singura pb. la BMW-urile 1996-1998 sunt chiulasele, mult prea slabe pt. puterea motoarelor. De ex. al meu e 2800 benzina M52 si crede-ma ca este un bloc motor super bun. Chiulasa era cam varza cand am cumparat masina, dar cu putina rabdare si bani o rezolvi. Nici preturile de achizitie nu sunt exagerate la aceste masini!

Unde ar tb. sa te uiti? La caseta de directie, la amortizoare si motor. La cel din urma, analizeaza fiecare componenta in parte si inainte de achizitie fa un tester la motor. Daca are pb. cu debitmetru, sonde lambda, e mai bine sa te razgandesti! :)

Bafta la achizitie! :blink:

147549[/snapback]

ASTA DEPINDE SI DE CE TEAPA AI LUAT!!!!!!!!!

DIN CELE DOUA 520I SINGURA PR A FOST UN SIMERING LA CASETA DE DIR .

AMBELE AVEAU BLOC ALUMINIU DAR FARA PROBLEME

ITI RECOMAND SA O DUCI LA UN TESTER INAINTE DE A DA BANII !

ASTA DEPINDE SI DE CE TEAPA AI LUAT!!!!!!!!!

DIN CELE DOUA  520I SINGURA PR A FOST UN SIMERING LA CASETA DE DIR .

AMBELE AVEAU BLOC ALUMINIU DAR FARA PROBLEME

ITI RECOMAND SA O DUCI LA UN TESTER INAINTE DE A DA BANII !

147555[/snapback]

1.Stiam masina, stiam ce pb. are, deci nu aveam cum sa iau teapa.

2.Nu cumpar masini din targ de la samsari, deci nu iau tepe!

Daca la mine te-ai referit...