Jump to content

Jante intrebare?

ReSp3cT

Recommended Posts

Pai, doi colegi si-au spus parerea, dar tu ... :laugh: Eu iti spun ca NU arata bine pe BMW si, in plus, sunt si oarte grele!

Tu, faci cum vrei! Si, daca te-ai decis la jante pe 19", cele ale lui Brandex, ORIGINALE, dau excelent pe masina ta! Am vazut una la intalnire, vineri si arata senzational!!

Bafta!

treaba e ca imi plac astea chromate ca se vede super tare mai ales in mers si foarte grele nu sunt :) pe mine ma intereseaza cineva care stie pretu la jante sa imi dea un sfat dak e bine pretu cat sa mai dau dak le dau pe ale mele ? el are cauciucuri fulda... pe jante

600 Euro? Depinde de starea lor (julituri, lovituri, daca necesita indreptare, etc) si a anvelopelor (DOT, profil, galme, petice, s.a.m.d). IMHO nu dau extraordinar de bine pe masina ta, chiar deranjante (prea tipatoare, modelul e in regula, poate o revopsirea intro nuanta OEM le salveaza), parca erau montate acum o luna - doua pe un 3 ar negru, aratau mai OK.

Asa ca observatie jantele tale nu sunt Alpina, sunt style 32. Cand calculezi diferenta trebuie tinut cont de toti factorii de mai sus.

anvelopele sunt fara galme fara nimic si sunt in stare chiar foarte buna, jantele nu trbiesc intreptate nici nu sunt ciobite nimic....ma tot gandesc cat sa ii dau peste la jantele mele el zice 20 mil dar este exagerat zic eu... ?

asa zicea prima data dar a mai dat o raita prin orash si "cunoscatori" de bmw de prin orash iau zis ca e putin si ca ele fac mai mult si sa sucit acum vrea jantele mele si 20 mil dar eu zic ca e super exagerat pretul....?pt k are anvelope fulda in stare buna si numai alea fac 300-400 e... ?

Mai, daca nu poti da date exacte despre anvelope si POZE din care sa se vada starea lor aproximativa, nu-ti poate spune nimeni, nimic exact! Apoi, daca te-o fi vazut "mort" dupa ....stralucirea jantelor, fireste ca ridica pretul! Daca nu le iei tu, cred ca ...ramane cu ele! Rar cumparator cu BMW pt acest tip de jante!! Si, la cati bani cere, le poti lua pe cele ORIGINALE si IMPECABILE!!

E alegerea ta!

Nu arata rau, dar ...mai trebuie macar anul fabricatiei! Oricum, impresia mea este ca ...le vei lua, INDIFERENT cat va cere pe jantele de ..."negru din Bronx"!!! Cred ca discutia este inutila! Sincer!

asta e parerea ta....lwl dar nu as fi nebun sa dau jantele mele si 20 mil ar merge diferente 250-300e mai mult e exagerat ...cred

PS : dak le luam nu mai deschideam topicu sa cer sfaturi si le luam direct

Edited by ReSp3cT