Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] Interioare din piele neagra E46 sedan

Recommended Posts

1 interior sport cu incalzire complet 600 de euro

1 interior clasic cu incalzire 400 de euro

contin : scaune fata,banchete spate ,spatare banchete spate- fix sau rabatabil ,tetiere,panouri de usi,ambele masini au 4 geamuri electrice

pt cel clasic ,la achizitie se ofera bonus consola cu incalzire scaun -asc- incalzire scaun

niciun scaun nu da eroare de airbag si incalzirea functioneaza in toate

Salut.

Ma intereseaza cel sport. Ai o poza?

Mersi

interiorul sport a fost rezervat in mai putin de 5 minute ,sunt cel putin 3 cumparatori foarte interesati .Poza cu scaunul "sport" este cu scaunul "cel mai rau " ca sa zic asa ,deci scaunul cu uzura cea mai mare !

restul pozelor sunt cu interiorul clasic !

A mai ramas :

un interior clasic din piele neagra cu incalzire 400 de euro

contine : scaune fata,banchete spate ,spatar bancheta spate- fix ,4 tetiere,4 panouri de usi,masina are 4 geamuri electrice

pt cel clasic ,la achizitie se ofera bonus consola cu incalzire scaun -asc- incalzire scaun

Pretul este negociabil .

un interior sport piele neagra/textil cu incalzire si bancheta spate rabatabila ,vizibil in celalalt topic de vanzari pe care il am .

A mai ramas :

un interior clasic din piele neagra cu incalzire 400 de euro

contine : scaune fata,banchete spate ,spatar bancheta spate- fix ,4 tetiere,4 panouri de usi,masina are 4 geamuri electrice

Pretul este negociabil .

un interior sport piele neagra/textil cu incalzire si bancheta spate rabatabila ,vizibil in celalalt topic de vanzari pe care il am .

mai ai interiorul clasic?? cateva poze si un ultim pret la tot setu daca se poate

A mai ramas :

un interior clasic din piele neagra cu incalzire si bancheta spate fixa 400 de euro

Pretul este negociabil .

un interior sport partial piele neagra/textil cu incalzire si reglaj lombar electric si bancheta spate rabatabila 500 de euro ,vizibil in celalalt topic de vanzari pe care il am .

De E90 nu faci rost sau un schimb de interior de textil-sport(cu scaune incalzite) + o diferenta din patea mea pt un interior piele negru?

O seara buna!

Scuze dc am deranjat

sal,din pacate nu ma ocup cu e90

------------------------------------

int clasic este retinut

a ramas cel sport semipiele cu incalzire

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.