Jump to content

Engel Eyes pe E34, E32, E30, E3X

Raulooo

Recommended Posts

Mai am ceva foarte interesant pt pasionati de BMW E34, E32, E30, E3x ( x = toate in jos ). Mai exact pt toate modele care au 4 faruri.

Am reusit sa montez Angel Eyes la aceste modele.

O lucrare profesionista si ieftina in raport cu 4 faruri cu Angel Eyes gata facute care costa in jur de 250 E, dar foarte migaloasa. Cine are rabdare poate salva ceva banuti importanti.

Operatile efectuate :

1. In mod normal prima operatie consta in dezlipirea sticlelor de pe faruri. Cea mai grea operatie . Eu nu am reusit !

- atunci am cumparat 4 faruri din shrot ( numai partea cu sticla , nu si mecanismul ). COst total = 50 Ron

- pt a obtine sticlele fara nici un fel de risc de a le sparge am taiat carcasa de pe sticla pe bucati

- sticlele de pe faruri (complete) le-am spart. Astfel am obtinut dezlipirea sticlelor de pe faruri :hot:

Acuma urmatoarele etape am sa le axplic pe 2 cazuri, faza scurta si faza lunga.

Faza scurta:

- ornamentul cromat din apropierea sticlei ( sau a lupei ) l-am vopsit negru ( acest lucru nu impiedica puterea luminozitati si a partii tehnice a farului ). Am facut acest lucru deoarece partea croamata actioneaza ca o oglinda, iar lumina Angel eyes-ului se dispersa, iar aspectul final nu ar fi un cerc perfect. Acest ornamnet il puteti vopsi in ce culoare vreti

- tubul pt becul de pozitie l-am scos afara

- am lipit Angel Eyes-ul ( la final va zic model Angel Eyes ) cu silicon UNIVERRSAL in puncte de ornamentul negru ( cromat initial )

- firele Angel Eyes-ului leam introdus prin gaura de la tubul de pozitie, scotan-dule afara

- tot cu acelasi silicon UNIVERSAL TRANSPARENT am lipit sticlele de far . Recomand acest produs si nu silicon de parbriz sau alceva mai puternic , deoarece este posibil cazul de a fi nevoit sa dezlipesti dinou sticla pt schimbarea Angel Eyes-ului in viitorul indepartat. Eu am acest silicon aplicat de 2 ani si nu am nici un fel de efect negativ.

- dupa uscare am cuplat ornamentele metalice ale farului . Astfel 2 buc din 4 sunt gata :bow:

Faza lunga:

- am confectionat un cerc pe razele specifice ale farului( vedeti poza ). Pe care tot negru l-am vopsit

- cercul l-am lipit de palnia farului tot cu silicon Universal. Acest lucru influenteaza partea tehnica a farului , opturand 10-15 % din puterea lumini a fazei lungi. Compromis acceptat de mine, avand in vedere ca faza scurta este pe lupa ( o lumina puternica ) si cu 85 % din puterea fazei lungi, acest compromis este nesesizabil.

- Angel Eyes-ul l-am lipit apoi de cercul confectionat

- am efectuat in partea superioara o gaura prin palnia farului, pt trecerea firelor. Acest lucru nu influenteaza partea tehnica a luminozitati farului, deoarece partea folosita pt reflectia lumini este cea inferioara

- am lipit sticla de far

- dupa uscare am cuplat ornamentele metalice ale farului . Astfel 4 buc din 4 sunt gata

Costuri :

- 50 Ron sticlele

- 10 Ron Silicon Universal

- 10 ROn spray negru

- 100 Ron Angel Eyes CCFL (neon) toate 4 . Pt marimea farului la mine am ales Angel Eyes cu diagonala de 105 mm. Recomand ecest produs , exclus Angel Eyes-uri SMD pe leduri , ledurile sunt mai longevive intr-un habitaclu constant de temperatura , dar la intemperii se arde foarte repede ( informatie utila si pt cei care vor stopuri sau orice alceva pe LEDURI )

Total 170 ROn

Aspect puternic si ziua

Nu recomand sticla clara, deoarece sticlele asa cum sunt originale sunt propice deoarece mai ascund unele mici defecte in urma operatilor efectuate.

Promit ca vin si cu poze finale. Pacat ca nu am poze in timpul operatilor, dar eu am efectuat aceast tuning de 1 an, iar membru sunt de 1 sapt. :thumbsu:

post-47662-0-14533600-1304602039_thumb.jpg