Jump to content

garantie oferita de BMW

Recommended Posts

am un 520d fabricat in 2008. am probleme cu pielea de pe aripioarele scaunului soferului. mai precis vopseaua s-a dat jos pe unele locuri.stie cineva daca se poate apela la garantie pentru schimbarea scaunului. oricum luni ma duc la reprezentanta dar as vrea si parerea voastra.

Pai, CAT ai tu garantie la masina?

Am 3 ani garantie(mentionez ca locuiesc in Suedia),chiar acum 2 saptamini i s-a facut servis gratuit la 58.000 de kilometrii.(acesta este ultimul service gratuit deoarece masina are garantie pina in luna august dar nu stiu cum e cu interioarele (la ce este garantie si la ce nu )

in USA este 4 ani garantia dupa cum am citit pe net.

in ceea ce priveste intretinerea scaunelor din piele ce potzi sa faci daca vopseaua pur si simplu se da jos de pe laterala scaunului soferului.

Edited by paula

Pielea trebuie curatata periodic, in functie de cat de utilizata e masina si trebuie protejata cu o crema sau lichid special pentru piele. Pentru ca sa i se mentina elasticitatea, etc.

Succes cu garantia. Tinand cont ca e vorba de Suedia, poate ai mai multe sanse ca la noi...

raspunsul reprezentantei a fost negativ in schimb sau oferit sa schimbe pielea la pretul de 800 euro. oricum au spus ca e mai ieftin sa cumpar un stick de vopsea si sa o reconditionez singura. asa am si facut. a iesit perfect si in 30 euro inclusiv solutia de curatare si intretinere a pielii pe care am aplicat-o dupa cum m-ati sfatuit.

multumesc pentru raspunsuri.

Pielea trebuie curatata periodic, in functie de cat de utilizata e masina si trebuie protejata cu o crema sau lichid special pentru piele. Pentru ca sa i se mentina elasticitatea, etc.

Succes cu garantia. Tinand cont ca e vorba de Suedia, poate ai mai multe sanse ca la noi...

eu am intretinut-o cat s-a putut de bine. Am dat-o cu ce trebuie, cand trebuie si tot s-a zgariat. Si crede-ma ca am avut grija de ea.

Am piele Dakota neagra. Urmatoarea o sa iau alcantara, poate o fi mai buna.

raspunsul reprezentantei a fost negativ in schimb sau oferit sa schimbe pielea la pretul de 800 euro. oricum au spus ca e mai ieftin sa cumpar un stick de vopsea si sa o reconditionez singura. asa am si facut. a iesit perfect si in 30 euro inclusiv solutia de curatare si intretinere a pielii pe care am aplicat-o dupa cum m-ati sfatuit.

multumesc pentru raspunsuri.

Ce stick ai luat? Este unul special? POti da te rog un link sau un nume a produsului ?

Merci !

si a mea este tot Dakota neagra. se pare ca e o problema comuna. pielea e prea moale. chiar si in Saab e piele de calitate superioara. asta e. ar fi bine sa te documentezi cu alcantara inainte.

Stickul nu e ceva special este pt reconditionarea mobilierului de piele. reprezentanta BMW de la mine este langa un magazin de mobila la care m-a indrumat angajatul bmw. este vopsea de culoare neagra speciala pt piele. am cautat un link dar nu am gasit. magazinul se numeste Mio si la fel si vopseaua.