Jump to content

Inkiderea centralizata si frigul?

Recommended Posts

Cand am cumparat mashina, anul asta in feb am obs ceva la ea...in zilele foarte reci, in mom in care incercam sa inkid mashina din telecomanda se inkidea doar usha din dreapta, cea de la sofer ramanand deskisa (nu se duce tamburusul ala in jos). Atunci il impingeam ku degetul, dupa kre inkideam usha si puneam alarma.

CAND SA VREAU SA MA DUK SA O REPAR, prin mai, SURPRIZA MARE: O data cu venirea soarelui, inkiderea mergea perfect, dintr-o data. Si de cand a venit caldura nu a mai facut (AM CREZUT k s-a reparat de la sine)

ACUM O DATA CU venirea frigului face iar la fel!!!!! :blink: :)

Azi dim si in seara asta am incercat din telecomanda de zeci de ori si n-a mai mers...tre sa imping iar ala in jos....si merge greu!

CE NAIBA POATE FI????????????????

S-A MAI INTAMPLAT CUIVA??????????

Edited by Alexxx

Daca numai la usa soferului face asa...e posibil sa ai o garnitura din cauciuc care-ti strange, la frig, prin contractare, tija motorasului sau siguranta...demonteaza panoul interior si vezi unde freaca cel mai mult...eventual ai langa tine si o seringa cu ulei pt mecanisme fine...face minuni :blink:

Daca numai la usa soferului face asa...e posibil sa ai o garnitura din cauciuc care-ti strange, la frig, prin contractare, tija motorasului sau siguranta...demonteaza panoul interior si vezi unde freaca cel mai mult...eventual ai langa tine si o seringa cu ulei pt mecanisme fine...face minuni :blink:

145893[/snapback]

Pai da, dar mecanismul se afla dupa ce dau fata de la usha din lemn jos in spatele a niste bare de protectie k am ushi de coupe shi nu se vede nici un mecanism

Am coborat ieri la masina cu trusa de scule in mana...si,stupoare... siguranta mergea (desi afara erau 6grade si toata ziua nu mersese, eu incuind cu cheia de fiecare data :) )...nu mi-a venit sa cred...binenteles ca, din cauza frigului si a ...comoditatii :D nu am mai desfacut usa :) ...desi imi e ca o sa mi se intample asta cand o fi si mai frig :blink:

Sorry ca nu am dat solutia :)

Am coborat ieri la masina cu trusa de scule in mana...si,stupoare... siguranta mergea (desi afara erau  6grade si toata ziua nu mersese, eu incuind cu cheia de fiecare data :) )...nu mi-a venit sa cred...binenteles ca, din cauza frigului si a ...comoditatii :D nu am mai desfacut usa :) ...desi imi e ca o sa mi se intample asta cand o fi si mai frig :blink:

Sorry ca nu am dat solutia :)

147597[/snapback]

este un user pe forum, Beldi, si el are aceasi problema iarna. se pare ca e ceva boala.

ce pot sa iti spun e ca e mare beleaua, ptr ca am avut si eu ceva similar si am mers pe la vreo 4-5 serviceuri de alarme si inchideri. Problema la inchiderea centralizata la BMW din fabrica este ca masina are o interfata a ei ( la 318 E36 e sub torpedo )si motorasele au cate ....6 fire !!!! Alea de pe fata.

Oriunde te vei duce or sa iti spuna ca ei au cu 3 fire si nu stiu sa scoata interfata masinii...

Eu am fost la un amic care m-a rezolvat ( aveam alta problema tot cu inchiderea) si poate te rezolva si pe tine

Ceret este ca daca ai inchidere de fabrica, trebuie sa iti cauti mortorase originale. De la batranete, apare uzura, mizeria etc si nu mai merg. Nu prea mai ai ce le face, trebuie schimbate. Si e logic sa faca asta iarna, cand efortul e mai mare, datorita inghetului.

Chestia e ca parca nu mai era motorasul acolo....nici o zvacnitura, nimic...eu am banuit ca ceva electric, vreo mufa s-a contractat :blink: si nu a mai facut atingere cum trebuie :)

148020[/snapback]

La mine se aude motorasul cum trage insa parca trage pe langa...daca il ajut un pic cu degetul, se duce in jos.