Jump to content

Vand BMW e 21

BMW E21

Recommended Posts

Vand BMW E21 fabricatie 1980. Am cumparat masina in 2008 de la un batran din Bucuresti in stare buna, am reconditionat-o, m-am ingrijit de ea insa in prezent nu mai am timpul necesear pentru a ma ocupa de aceasta masina.

Masina sta in graj si ma bate gandul sa o duc la programul rabla dar totodata ma macina gandul ca o sa ajunga un morman de fier.De aceea mi-ar placea sa o dau cuiva care sa se ingrijeasca si caruia sa-i faca placere sa o detina. Cand am cunparat-o am dat 1000 euro si am mai investit inca 2000 euro in vopsit, tapiterie schimbat amortizoare, capete de bara bucsi etc. Masina este pusa la punct, insa are nevoie de cineva care sa se ocupe, fiind destul de veche mai trebuie efectuate anumite raparatii inevitabile.

Am hotarat sa o vand cu 2500 RON zic eu ca este un pret ok, pentru ea.

Precizez ca are bord de Ursulet, are mp3 player, injectie cu aprindere electronica, 5 trepte de viteza.

Astept sa ma contactati la tel 0723 56 87 73 si mail dragos.gheorghe@legalstudio.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.