Jump to content

Styling 72

catageo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

Salut imi cer scuze ca poate nu am postat unde trebuie dar poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns.

Am un 320d 2004 cu jante pe 16.

Cineva imi vinde foarte ieftin niste jante pe care sunt montate caucuicuri noi 235/45/17 ( mai mult pentru cauciucuri le-as lua ). Jantele sunt de la 530 d 2000 .As vrea sa stiu daca jentile astea se potrivesc la masina mea

Va multumesc frumos

Se poate pune 225/40 pe spate? A incercat cineva?

225/40 e cam mic pentru latimea de 8,5" a jantei de pe spate. De putut se poate monta, daca vrei neaparat.

Salut imi cer scuze ca poate nu am postat unde trebuie dar poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns.

Am un 320d 2004 cu jante pe 16.

Cineva imi vinde foarte ieftin niste jante pe care sunt montate caucuicuri noi 235/45/17 ( mai mult pentru cauciucuri le-as lua ). Jantele sunt de la 530 d 2000 .As vrea sa stiu daca jentile astea se potrivesc la masina mea

Va multumesc frumos

530D din 2000 are jante cu butuc de 74,1 mm fata de butucul tau care e de 72,6mm. Ca sa pui jantele de E39 iti trebuie inele adaptoare (care iti "ingroasa" butucul tau), insa eu n-as face-o pentru ca ai toate sansele sa iti tremure janta pe butuc dupa aia. Pe langa asta, jantele de 530d au un ET mai agresiv si anvelopa poate atinge in aripa (rotile sunt mai iesite in afara).

PS: 235/45 e o marime ne-standard pentru E46, corect ar fi 225/45 fata si 245/40 spate sau 225/45 all around daca jantele au aceeasi latime.

Edited by .Bogdan

Ok m-am lamurit. Pe mine ma interesau mai mult cauciucurile decat jantele. Cauciucurile nu au decat o luna michelin toate ka 150 €. Din pacate asta e o sa raman tot pe 16 si o sa imi cumpar cauciucuri.

Multumesc de sfaturi

Daca akum pe masina am 205/55/16 la jantele pe care le am pot pune cauciucuri mai late 225/50/16?Jantele sunt styling 43.

Edited by hutzu2005

Salutare baieti, am vazut ca vorbiti aici de marimi jante si anvelope si daca tot sunt aici am si eu o nelamurire. Am luat o pereche de Brock-uri toate 4 cu latimea de 9j pe 16 si initial au venit echipate cu anvelope bridgstone 225/50/16 si evident la denivelari imi freaca in aripi...si acum profit ca discutati despre problema asta aici pe forum si va intreb si eu, ce marimi am eu nevoie la anvelope pentru jante 9j, astfel incat sa pice pe interioru la aripa sa nu mai frece, eventual o marimea sa stea umpic mai trase? ceva sfaturi? Multumesc frumos!

P.S masina in cauza ii un e36 coupe :D!