Jump to content

starea drumurilor din Bulgaria

WiseguY

Recommended Posts

salutare.

vreau sa fac o plimbare in weekend pe la bulgari, la dalboka (celebra ferma de scoici care au dat-o si la tv la noi si la care se spune ca merg multi romani, mai ales din judetul CT) dar nu stiu care e starea drumurilor pe la ei (in special drumul Vama Veche - Balchik).

sunt multe gropi ??? zone in care se lucreaza ?? sa zica care eu fost recent pe acolo

Drumurile din Bulgaria sunt cam cum erau in Romania imediat dupa revolutie, inainte de etapa cu "aici sunt banii dumneavoastra". Cum treci de granita, drumul e cam varza. Acum am vazut ca au inceput si ei sa ma asfalteze pe ici pe colo.

Sunt si portiuni bune, dar in mare e plin de cratere. Din fericire, majoritatea nu sunt adanci, asa ca poti merge linistit, dar cu atentie.

prima data am fost acum vreo 5 ani, mi-am distrus masina atunci traversand Bulgaria spre Grecia, insa desi ma jurasem ca nu mai calc pe acolo, am fost si acum 2 ani si am fost placut surprins sa vad ca starea drumurilor s-a imbuntatit foarte mult, sunt cam ca si la noi, daca nu ma insel au mai multi km de autostrada, te poti duce linistit acum dar fi cu ochii in patru! Edited by mik15

am fost si acum 2 ani si am fost placut surprins sa vad ca starea drumurilor s-a imbuntatit foarte mult, sunt cam ca si la noi,

Nu stiu despre care drumuri vorbesti tu, dar eu vorbeam exact de drumul despre care a intrebat initiatorul topicului:

dar nu stiu care e starea drumurilor pe la ei (in special drumul Vama Veche - Balchik).

sunt multe gropi ??? zone in care se lucreaza ?? sa zica care eu fost recent pe acolo

Am fost chiar sambata trecuta acolo si stiu ce vorbesc.

Nui stiu cu ce compari tu starea drumurilor din Bulgaria de spui ca sunt ca la noi. Cum iesi din Romania e o diferenta ca de la cer la pamant. Bulgarii au drumurile varza. Circulabile, dar varza.

am vazut si balchikul cu gradina reginei si capul kaliakra. acum mergem special pt scoicile de la dalboka.

n-am mai fost prin bulgaria de vreo 2 ani si de aia intreb de starea drumurilor ca atunci parca carpeau cateva portiuni si erau promisiuni de covor asfaltic de la vama veche pana la varna

@paul - exact pe drumul ala am fost acum 2 ani, gropi nu erau, doar denivelari dar nu foarte incomode, insa am putut merge cu 100km/h si peste, posibil sa se mai deteriorat intre timp, era si atunci ca si calitate sub cel de la Mangalia la Vama Veche, dar in niciun caz sa iti rupi masina.

Acum 5 ani am traversat Bulgaria si a fost groaznic, se lucra la autostrazi si era plin de cratere, am incalzit franele de parca eram pe circuit, tot timpul trebuia sa franez, cel putin pana la Sofia, dupa aceea drumul era foarte bun chiar daca nu era autostrada.

am fost sambata la bulgari la ferma de scoici dalboka.

drumul e peticit cam peste tot si sunt si portiuni cu destul de multe gropi dar majoritatea se pot ocoli. o sa pun si cateva poze imediat ce le descarc.

una peste alta s-a meritat plimbarea datorita midiilor mancate acolo.

pt o plimbare frumoasa intr-un cadru natural deosebit recomand o vizita la dalboka (90% din masinile parcate erau cu nr. romanesti)

am fost sambata la bulgari la ferma de scoici dalboka.

drumul e peticit cam peste tot si sunt si portiuni cu destul de multe gropi dar majoritatea se pot ocoli. o sa pun si cateva poze imediat ce le descarc.

una peste alta s-a meritat plimbarea datorita midiilor mancate acolo.

pt o plimbare frumoasa intr-un cadru natural deosebit recomand o vizita la dalboka (90% din masinile parcate erau cu nr. romanesti)

si restul de 10% erau romani cu masini pe bulgaria :laugh:

• 1 month later...

am incercat sa uploadez si niste poze dar nu merge

le-am micsorat acum si vad ca merg :)

si inca o poza

si asta ca sa va fac pofta :p

tot asa se mai fura masini in bulgaria??? ca vroiam sa merg si eu dar nu indraznesc. un amic mi-a recomandat sa-mi iau bateria "la sub brat" pt a-mi ramane masina unde am parcat-o, dar ma intrebam daca scot bateria imi cere codul la radio-cd??? scuze ca sunt off tipic!

tot asa se mai fura masini in bulgaria??? ca vroiam sa merg si eu dar nu indraznesc. un amic mi-a recomandat sa-mi iau bateria "la sub brat" pt a-mi ramane masina unde am parcat-o, dar ma intrebam daca scot bateria imi cere codul la radio-cd??? scuze ca sunt off tipic!

Se fura cum se fura si la noi , preponderent X5 si X6.