Jump to content

E36 coupe

nailbombmax

Recommended Posts

Salut, incerc sa va prezint masina mea, ce a fost unde este si probabil unde o sa ajunga.

o scurta descriere:

E 36 coupe 320i 1993

Ca dotari pot spune ca a avut scaune piele gri si volan reglabil pe inaltime

Cateva poze o sa fie destul de edificatoare :)

Ce este? acum este bucata de tabla care asteapta sa fie preparata asa cum se cuvine.

Ce va fi? inca nu stiu, dar sper sa iasa ceva de genul:

O sa adaug o lista cu ceea ce o sa primeasca

o sa incep cu motor 2.8L 193 cai + admisie 325I

pachet M (bara fata, bara spate, praguri, bandouri ) nu-mi plac oglinzile de M deci nu o sa le pun

stopuri cu semnale albe

jante de 17 M

interior nergu original, nu vopsit

clima digitala

ASC

tempomat

senzori de parcare

OBC 18 but

volan M

diferential autoblocant

frane ventilate spate

faruri Hella

grila FL

cutie ZF

suspensie reglabila

bucsi M

flanse M

scaune recaro piele + textil

tinichigerie si vopsire integrala

Probabil am mai scapat unele elemente, voi reveni cu completari!

post-14015-0-30476000-1305029329_thumb.jpg

post-14015-0-62725100-1305029333_thumb.jpg

post-14015-0-59851100-1305029352_thumb.jpg

post-14015-0-21109900-1305029437_thumb.jpg

post-14015-0-72965200-1305029442_thumb.jpg

Edited by nailbombmax

succes cu proiectul tau

totusi la lista de modificari mentionata,cred ca ar fi mai simplu si cu siguranta mai putin costisitor sa ti aduci una din de...gasesti acolo si 328i coupe full la preturi accesibile

Da, imi plac farurile :)

Nu merita sa aduc una cu toate dotarile atat timp cat am toate dotarile, asteapta doar sa fie puse pe masina, si cel mai important masina o reconstruiesc de la zero pot spune.

Multumesc de incurajari :)

Maine imi vin etrieri de la sablat si urmeaza sa-i vopsesc, probabil tot maine o sa bag instalatia electrica, o sa revin cu poze pe tot parcursul precesului.

Pe masina s-a montat suspensia, conductele frana spate si pompa de frana cu ASC.

Acum masina arata asa:

post-14015-0-97390100-1305142835_thumb.jpg

post-14015-0-48440100-1305142840_thumb.jpg

post-14015-0-07977000-1305142845_thumb.jpg

post-14015-0-05104800-1305142851_thumb.jpg

Edited by nailbombmax

Stiu, lucrez 8 - 10 ore pe zi, si astept cu nerabdare ziua in care va fi gata, da am dotarile, altfel nu ma apucam :), am vrut sa am cam tot ce-mi place si sa fie original nu vreau sa tiganesc masina.

De adaugat:

incalzire in scaune si voi schimba toate geamurile si usile!

Edited by nailbombmax

mai putin costisitor sa ti aduci una din de...gasesti acolo si 328i coupe full la preturi accesibile

Din câte am vĂŁzut eu, un 320 cu ceva dotĂŁri ĂŽn DE te duce la aproape 2000 E, si taxa de inmatriculare este cam 2300 Euro, ținând cont ca e euro 2.

Deci 4500 Euro cu totul, cum e mai avantajos? sau cu ĂŽnmatriculare pe BG?

@nailbombmax ai luat din țarĂŁ 318-ul?

Din câte am vĂŁzut eu, un 320 cu ceva dotĂŁri ĂŽn DE te duce la aproape 2000 E, si taxa de inmatriculare este cam 2300 Euro, ținând cont ca e euro 2.

Deci 4500 Euro cu totul, cum e mai avantajos? sau cu ĂŽnmatriculare pe BG?

am zis o in ideea listei de imbunatatiri mentionate,nu in vederea inmatricularii

apoi omul a specificat ca are deja dotarile,asa ca nu merita sa aduca alta pt.acest lucru

si daca iti iei una din de cu mici probleme caroserie dar motor impecabil,tot nu iesi in gaura.sa ti zic de ce...si la noi un motor bun 2,8 complet cu tot ce trebuie pt transplant poate ajunge in 1000 euro

plus ca ti mai trebuie o gramada de piese

Masina este inmatriculata in RO, iar ca sa fie asa cum vreau trebuie s-o fac cap-coada, tinand cont de vechimea masinii este destul de greu sa gasesti una fara rugina sau impecabila, toate piesele care le pun acum pe ea sunt stranse de 2 ani, astazi o sa termin cu motorul ( reparatie vanos, admisie 25, furtune etc) si daca mai este timp sper sa bag si o parte din instalatia electrica, voi reveni cu poze.

Bravo, succes si sa faci o pisica frumoasa. Sa nu te iei dupa toti de pe patrutuning care incep tot felul de "proecte" bazate pe Vitan bits/pieces :) - dar oricum stii tu mai bine deja.

Din ce in ce mai rare bmw-urile 90's frumoase (chiar si e46-le a inceput sa devina un fel de lego deja).

Inca o data succes.

Multumesc de incurajari, din pacate nu am apucat sa fac prea multe, a trebuit sa desfac 2-a instalatii electrice si sa refac cablajele, si cum vrea sa fie cat se poate de OEM am scos fir cu fir pana in mufe le-am remufat in cealalta instalatie :(, am mai reusit sa fac si frana si sa pun vanos-ul.

Tot ce pun pe ea este original, nu imi plac chiciurile vor fi totusi 2 exceptii, alarma si eleronul spate (de E46) va trebui sa schimb toate geamurile si sa le las curate, fara folie, vreau o masina curata si cat se poate de originala, asa cum a iesit ea din fabrica, sper sa si reusesc, multumesc inca o data de incurajari, voi reveni cu poze.

Nu trebuie sa schimbi geamurile pentru folie,se poate da folia jos foarte usor, si se curata geamu si gata.

daca folia a fost de calitate si a stat mult timp pe geamuri,poate fi un moment destul de nasol curatarea lor

Salut... Mult succes cu proiectul. :thumbsup: Tin sa iti multumesc pt. ajutorul dat... sper sa am ocazia sa ma revansez... :wink:

Salut, :), chiar ma gandeam zilele astea la tine, ce ai mai facut cu masina? ai terminat-o?

Cat despre a mea..... am reusit sa bag aproape toata instalatia electrica, sper iarasi maine sa-i termin motorul si sa pot sa o trimit la tinichigerie, acum arata cam asa:

post-14015-0-47006600-1305828978_thumb.jpg

post-14015-0-98170000-1305828981_thumb.jpg

post-14015-0-66265100-1305828986_thumb.jpg

post-14015-0-55751300-1305828990_thumb.jpg

Edited by nailbombmax