Jump to content

Cumpar pentru e36

Recommended Posts

am compresor pe un 318is, dar din pacate cand am cumparat masina nu am avut cum sa il verific, nu avea cureaua pe el, daca stii cum pot sa il verific pentru tine zi-mi si eventual facem afacerea, vreau pe el 200 ron

• 2 weeks later...

Salut ! Daca iti mai trebuie ceva piese pt E36 am eu un 325 TDS 143 CP din 1997.Are ca optiuni : dublu climatronic digital,tapiterie model nou cu scaune incalzite,senzori lumini si ploaie,oglinda anti-orbire,cutie automata,ceasuri model nou,volan airbag in 4 spite modelul ce este pus si pe E46,jante 15" 2 perechi,proiectoare,carlig,suspensii sport.Daca te intereseaza ceva suna-ma : 0769670251

Am eu compresor de clima

post-48170-0-85312800-1305806673_thumb.jpg

• 1 month later...

topicul redevine de actualitate, cu mici precizari.

cumpar urmatoarele:

- compresor de clima de pe M42(doar M42) impreuna cu suport motor + rola intinzatoare + curea clima + conducta cele doua conducte ce intra/pleaca din compresor.

telefon 0762041590 sau e-mail ovidel.ovidutz@gmail.com + id mess ovidel_ovidutz

pentru zona de vest a tarii(arad, timis, caras-severin) ridic eu piesele personal. pentru restul tarii, pe curier, ideal cu posibilitatea deschiderii coletului la primire.

topicul redevine de actualitate, cu mici precizari.

cumpar urmatoarele:

- compresor de clima de pe M42(doar M42) impreuna cu suport motor + rola intinzatoare + curea clima + conducta cele doua conducte ce intra/pleaca din compresor.

telefon 0762041590 sau e-mail ovidel.ovidutz@gmail.com + id mess ovidel_ovidutz

pentru zona de vest a tarii(arad, timis, caras-severin) ridic eu piesele personal. pentru restul tarii, pe curier, ideal cu posibilitatea deschiderii coletului la primire.

nu mai pot edita mesajul -> piesele de care am nevoie merg si de pe M40.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.