Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand faruri e39 facelift!

Recommended Posts

Vand o pereche de faruri de Bmw e39 facelift.Sunt originale hella, cu angel eyes si xenon(55W 6000k, recent pus, in garantie 1 an). Farurile arata foare bine, nu sunt sparte, nu au clemele de prindere rupte. Sunt din Craiova, farurile sunt montate pe masina, se pot vedea,verifica oricand.Se pot pune si prin curierat contra cost. Schimburi doar cu jante de preferat de M5, pe 17 sau 18.Pentru alte detalii sunati, nu pot sa atasez poze, cine e interesat trimit pe mail, sau messenger.

Pret 250 de Euro fix!

ID: blue_eyes_20cm

Tel: 0722202861 sau 0786671418

Farurile sunt cu semnal alb

Vand o pereche de faruri de Bmw e39 facelift.Sunt originale hella, cu angel eyes si xenon(55W 6000k, recent pus, in garantie 1 an). Farurile arata foare bine, nu sunt sparte, nu au clemele de prindere rupte. Sunt din Craiova, farurile sunt montate pe masina, se pot vedea,verifica oricand.Se pot pune si prin curierat contra cost. Schimburi doar cu jante de preferat de M5, pe 17 sau 18.Pentru alte detalii sunati, nu pot sa atasez poze, cine e interesat trimit pe mail, sau messenger.

Pret 250 de Euro fix!

ID: blue_eyes_20cm

Tel: 0722202861 sau 0786671418

styled_u@yahoo.com da-mi un mail cu 3-4 poze te rog

ce frumos e id-ul tau, imi place ca nu e de cocalar, vroiam poze dar m-am razgandit :frantics:

1.Nu face afirmatii despre mine ca nu ne cunoastem.

2.Oricum nu-ti dadeam.

3.Cocalar poate esti tu, e treaba mea ce id imi pun, nu vreau sa-mi dezvolt prima mea parere despre frustrati ca tine.

Vezi-ti de treaba ta si o sa fie toate bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.