Jump to content

Vand jante double-spoke 161....(e90)

Recommended Posts

Vand jante e90 originale OEM in stare foarte buna cu anvelope de vara Fulda Runflat

Dimensiuni fata: 225/45/17

spate:255/40/17

Pret 400 e

Accept schimburi numai cu jante pe 18' pentru e90

Sunt jantele ale unui prieten si numarul la fel

tel:0761750834

post-23869-0-67776000-1305362320_thumb.jpg

post-23869-0-88131400-1305362326_thumb.jpg

post-23869-0-00945400-1305362337_thumb.jpg

.

scrie corect, ca nu se intelege nimic....ce vrei sa spui, ca toate au galme sau doar una?

scuze

Doua anvelope dintre ele :rolleyes: au cate o galma fiecare,deci 2 anvelope foarte bune,iar 2 cu cate o galma

O galma se poate vedea in prima poza

Edited by pasica8

Ieftine jante, chiar ma mir ca nu le-ai vandut. Seturile de E90 nu sunt prea ieftine, nu sunt 300 euro cum vrea internationalul.

Am vazut si eu ca se da si cu 500-550 depinde

Un motiv de nu le-a dat baiatul este poate ca i le-am pus doar aici ,nu si pe celelalte site-uri de vanzari auto

Edited by pasica8

banuiesc ca vrei si diferenta la ele.....

:thumbsup: normal

o sa fac un topic saptamana asta cu ele.. iti spun din start ca nu am decat 3 anvelope, pot trimite poze diseara ... una am stricat-o in weekend ...au peste 5mm profil

:thumbsup: normal

o sa fac un topic saptamana asta cu ele.. iti spun din start ca nu am decat 3 anvelope, pot trimite poze diseara ... una am stricat-o in weekend ...au peste 5mm profil

ok pune niste poze si gandeste-te la diferenta si daca ii convine baiatului vedem cu facem si cu transportul....

Edited by pasica8

Ieftine jante, chiar ma mir ca nu le-ai vandut. Seturile de E90 nu sunt prea ieftine, nu sunt 300 euro cum vrea internationalul.

pai oferta tu mai mult. sunt 500E dar cu anvelope ok. cred ca nu ai idee cat costa 2 anvelope(inca atat), or fi si alea dupa spate cu galme(vad ca nu specifica care din ele au galme fata/spate) sunt mai scumpe..

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.