Jump to content

Cumpar ELECTROVENTILATOR sau MODUL de electroventilator

Recommended Posts

Caut electroventilator sau numai modulul acestuia

pt BMW 320d e46/FL motor M47N 150cp.

Cine are la vanzare sa scrie si pretul in topic, eventual sa lase si un nr de contact,

multumesc.

E-Luefter complet de pe un 320 nfl, 6 palete, impecabil, Germania, 600 RON. 6 luni garantie. Cred ca potriveste si la tine.

0721482853 Dorin

Caut electroventilator sau numai modulul acestuia

pt BMW 320d e46/FL motor M47N 150cp.

Cine are la vanzare sa scrie si pretul in topic, eventual sa lase si un nr de contact,

multumesc.

am eu unul complet,cu tot cu modul ,de pe un 320 d-110 kw cu 116 mii de km la bord ,600 de lei .

• 2 weeks later...

Dupa ce m-am inteles cu roscatu ca vin sa-i cumpar modulul si apoi cand il sun a doua oara sa-i spun ca vin spre el imi spune ca intre timp (3 ore) l-a vandut altuia, m-am hotarat sa-mi achizitionez unul la mana a doua de pe ebay.

Asadar am achizitionat una bucata electroventilator in perfecta stare de functionare, complet cu modul si carcasa + sistemul culisant pt aer de pe spate la £60 (280 lei).

Asadar in cazul in care cineva doreste electroventilator cu 6 pale dat jos de pe masina mea, pt motor diesel, cu modul defect (merge in continuu) dar cu carcasa si cu sistemul culisant pt aer de pe spate la 150 lei poate sa ma contacteze...

Uitati-va mai sus la ce preturi mi s-au cerut mie... pt electroventilatoare "complete".

Deocamdata se poate inchide,

multumesc tuturor pt oferte.

• Like 1

Uitati-va mai sus la ce preturi mi s-au cerut mie... pt electroventilatoare "complete".

Deocamdata se poate inchide,

multumesc tuturor pt oferte.

...stii cum se zice,cat platesti, atata te tine .Dar,BAFTA !! :drinks:

Edited by dee-low

...stii cum se zice,cat platesti, atata te tine .Dar,BAFTA !! :drinks:

Ok ms.

Sa nu ti se para ca e un pret mic, asta e pretul care se da pe un electroventilator la mana a doua in UK.

La noi, da, sunt de acord cu tine, marfa ta, pretul tau, dar sa stii ca daca eram dispus sa dau o poala de bani as mai fi pus o suta si ceva de lei in plus fata de cat ceri tu pe al tau si as fi luat unul nou de la colegul Claudiu BWR, chiar daca nu e oe.

In alta ordine de idei, e bine de stiut ca am luat piesa de la un seller care are peste 3200 de tranzactii facute (numai vanzari piese bmw) si are feedback de 99.4%, iar piesa provine de pe un 320d fabr. 2004 cu 88.000 mile la bord. Eu zic ca merita riscul :cheers:

Ok ms.

Sa nu ti se para ca e un pret mic, asta e pretul care se da pe un electroventilator la mana a doua in UK.

La noi, da, sunt de acord cu tine, marfa ta, pretul tau, dar sa stii ca daca eram dispus sa dau o poala de bani as mai fi pus o suta si ceva de lei in plus fata de cat ceri tu pe al tau si as fi luat unul nou de la colegul Claudiu BWR, chiar daca nu e oe.

In alta ordine de idei, e bine de stiut ca am luat piesa de la un seller care are peste 3200 de tranzactii facute (numai vanzari piese bmw) si are feedback de 99.4%, iar piesa provine de pe un 320d fabr. 2004 cu 88.000 mile la bord. Eu zic ca merita riscul :cheers:

al meu e din 12.2003 si avea 116000 de km cand l-am adus din germania...a cazut de pe platforma :cry: ,aia trebuia sa fie masina mea,era ca noua, am cautat-o mult timp...ghinion :bye:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.