Jump to content

M3 daca vrea cineva

fbdcnt

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Te culege de pe centura? :blink:  :)  :)  :D

148057[/snapback]

esti un dragutz :)

sunt curios daca sunt toate la fel, desi sunt mare fan porsche am mers cu cineva cu un turbo si era ca si cum m-as arunca cu spatele pe scanduri. boxster e destul de placut iar cayenne e alta mancare de peste. acel turbo mi s-a parut oricum, mult prea mult pentru romania... sunt putini km de drum in care intr-adevar zambesti in masina aia, in rest injuri si strangi din dinti.

ce e ala hardtop ?

148132[/snapback]

eu nu stiu daca intrebi serios sau.... :blink:

dar o iau ca atare.

soft=moale

hard=tare

top=deasupra

rezulta ca modelele cabrio sunt disponibile cu acoperis moale (de panza) si/sau acoperis tare (ceva fibra pe acolo).

in plus mai avem si BAUER, de exemplu la E30 si TARGA. dar deja dam in altele...

...NUMAi RESPECT.

Edited by GTR

eu nu stiu daca intrebi serios sau.... :blink:

dar o iau ca atare.

soft=moale

hard=tare

top=deasupra

rezulta ca modelele cabrio sunt disponibile cu acoperis moale (de panza) si/sau acoperis tare (ceva fibra pe acolo).

in plus mai avem si BAUER, de exemplu la E30 si TARGA. dar deja dam in altele...

...NUMAi RESPECT.

148148[/snapback]

nu stiam. mersi

foarte bine ca le ai dat.sper sa nu ti mai iei bmw niciodata ca si asa nu te multumeste nici un bmw..ca ti face numai prob.poate gasesti numai masini perfecte.si o sa ne plimbi si pe noi cu ele sa vedem cum e.ca noi suntem mai saraci asa si nu ne permitem schimburi dastea.noi visam si ne rugam .sper sa mearga bine porshele.ca azi am vazut un carrera gt si 2 de curse la casa popurului .si chiar porsche este frumos.imi pare rau totusi ca ti au facut numai prob si ti au lasat o impresie proasta.dar nu mi o lua in nume de rau .mai bine ca nu mai ai .asa poate ne tii la curent cum merg si alt emarci.adica sa spui ce defectiuni apar.daca or aprea asa multe ca la bmw uri .bafta l avanzare .bafta la noul porsche

foarte bine ca le ai dat.sper sa nu ti mai iei bmw niciodata  ca si asa nu te multumeste nici un bmw..ca ti face numai prob.poate gasesti numai masini perfecte.si o sa ne plimbi si pe noi cu ele sa vedem cum e.ca noi suntem mai saraci asa si nu ne permitem schimburi dastea.noi visam si ne rugam .sper sa mearga bine porshele.ca azi am vazut un carrera gt si 2 de curse la casa popurului .si chiar porsche este frumos.imi pare rau totusi ca ti au facut numai prob si ti au lasat o impresie proasta.dar nu mi o lua in nume de rau .mai bine ca nu mai ai .asa poate ne tii la curent cum merg si alt emarci.adica sa spui ce defectiuni apar.daca or aprea asa multe ca la bmw uri .bafta l avanzare .bafta la noul porsche

148375[/snapback]

n-o mai lua asa pasional. imi place mie porsche ce vrei? e un vis din copilarie pe care nu mi l-am putut permite. nici acum nu-mi pot permite turbo, ma pot apropia de unul seria anterioara 4s sh aproape nou sau de asta curent in leasing. in plus nu-mi place turbo, alta chestie de gust, poate sa merga turbina aia cat de bine, daca o stiu acolo sunt nemultumit. despre bmw in afara de problemele de fiabilitate numai de bine, nu se compara la mers cu merc sau audi. finisari, design...alea..alea...sunt discutabile si depind de gustul fiecaruia. oricum crede-ma ca nu am avut cu nici o alta marca atatea probleme majore la masini noi. cat despre starea materiala nu conteaza, la varsta voastra aveam o dacie pe care nici n-o cumparasem eu si ulterior un bmw 518 din 77 caruia ii desfaceam motorul mereu, aveam un balcon plin de piese, aia era masina mea. stateam pe sub ea iarna la -10C. oricum s-ar putea sa raman tot la bmw daca nu dau m3-ul.

offtopic: ultimele 2 posturi sunt de-a dreptul...emotionante...exemplu perfect de pasiune pt bmw! felicitari pt exprimare! :blink:

ontopic: cine nu si-ar dori sa conduca un porsche, chiar si de generatie mai veche...? dupa antrenamentul cu emu, porsche-lee e jocul oficial cu mai multi "spectatori" putere...!

Edited by verssatu

Dorule sa vezi ce o sa te mai injure astia dupa ce iti iei Porsche ca dehh nu o sa mai fi posesor de BMW,si dupa parerea unora nu mai ai ce cauta pe forum...

149311[/snapback]

off topic:

de un an de cand sunt pe forum nu am vazut, mai mult, nu am simtit niciodata ca cineva , indiferent de ce masina conduce nu e binevenit pe acest forum. nu o spun cu rautate ci doar ca o constatare. :)

ps: exceptii fac cei care nu pot respecta anumite reguli ...

on topic :

succes si noroc la orice masina vei avea, atata vreme cat e un pas in sus e ok :blink:

Dorule sa vezi ce o sa te mai injure astia dupa ce iti iei Porsche ca dehh nu o sa mai fi posesor de BMW,si dupa parerea unora nu mai ai ce cauta pe forum...

149311[/snapback]

Ma uit ce scrie in dreptul tau " mi-as da viata pentru BMW".... as zice eu ... cam mult

BMW , e ca un al doilea tata...

Esti tanar si inimos... asta e bine .... ai timp sa te "calmezi" mai tarziu. Vezi ca BMW poate fi calaul tau daca nu constientizezi ca la o adica e o masina si nu un zeu...

Cat despre Doru... va fi binevenit si daca are

logan , asta e un forum pentru pasionatii de fenomenul BMW si nu unul strict pentru posesori... eu nu am BMW , am alta masina care este mai rapida decat multe BMW-uri , imi doresc insa un BMW mai rapid ca asta... pentru ca am pasiunea de a conduce :)

Daca vrei sa faci ceva , hai sa ne unim si sa-l influentam pe Doru sa-si ia tot BMW :blink: