Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E 46 316i by Flaivu s-a mutat la Cluj

omenjhm

Recommended Posts

Masina cred ca o stiti toti de aici

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/91111-my-e46-316i-2004/

Masina arata la fel ca in poze, fara exagerae, la interior chiar mai bine decat se vede din prezentare.Deocamdata sunt foarte multumit sper sa-si pastreze naravul,am facut consum combinat azi Botosani-Bistrita,aprox 60km in Bistrita,Bistrita-Cluj,20 Km in Cluj,total vreo 400 km cu consum 6.3 si VM 31 km/h.E de bine ? mie imi pare chiar OK.Sa vede cum se comporta doar in oras.

Zilele astea va avea si numere si apropo deja am primit o oferta de vanzaredar nu o dau,ne,ne, a fost un "must have" si va ramane o vreme la mine.

felicitari :). ai facut o alegere buna, chiar daca ai platit un pic mai mult insa ai luat o masina cu km putini, reali si foarte bine dotata, iar asta conteaza foarte mult si se va simti pe viitor :), sa ai grija de ea si s-o tii cel putin asa cum e acum, drumuri bune alaturi de ea :thumbsup:

Sincere felicitari si din partea mea iti doresc & sa o porti sanatos :D (imi pare rau ca nu ne-am putut vedea live...dar nu se stie cand ajung pe la cluj si mi se face dor de masina :) )

Cu manualul tot eu te ajut...aici (PM pentru doritori dupa 30zile cand va expira link-ul)

Edited by flavius.paul

Salut Flaviu.

Am pierdut un spalator de faruri (dreapta)undeva in Cluj dimineata urmatoare zilei in care am cumparat masina.Sti ceva sa fi avut ceva defectiune?Dupa cum mi-au zis de la BMW Cluj nu cade asa usor, a avut ceva cleme rupte.Cand am plecat din Botosani curgea lichid de sub farul stanga dupa ce am pus lichid inrezervor dar nu stiam ce e , am crezut ca o fi ceva furtunas dar se pare ca e ceva de 175 ron :angry2: .In masina intra miros de gaze arse,posibil sa fie spart acel racord flexibil de la iesire din motor?Inafara de ce este la indemana si accesibil exista ceva setari care se pot face fara mufare?

Pff, acel capacel mi-a facut si mie probleme cand am instalat smd-urile, dar le-am instalat cand am facut albumul foto (prin septembrie) - mi-a cazut la instalare cand am tras de trim (am sesizat ca ceva nu e ok), dar l-am pus inapoi prin impingere si de atunci nu a mai cazut...nu-mi dau seama de ce si-a facut damblaua tocmai acum.

La interior chiar nu am sesizat nici un miros de gaze, instalatia de climatizare e ok, nu emana nici mirosul acela urat de la bacterii cand mergi fara AC. Racordul nu cred ca e, nu am agat-o pe nicaieri...

daca iti curge apa pe la sprituitor cel mai probabil e de la oring, partea mai nasola e ca nu se gaseste ca si piesa de schimb insa gasesti oringuri de dimensiunea aceea pe la magazinele gen Sanitas, cu accesorii de baie, ei te pun sa cumperi toata pompita de sub far, nu are rost, verifica mai intai cel oring de la imbinare unde intra furtunul, poate e cumva si clema rupta...cu mirosul de gaze, cam devreme la km pe care ii are sa cedeze deja, ai clima setata pe recircurale automata? daca nu, seteaz-o pe pe acel A incercuit si cand detecteaza miros de gaze nu mai baga aer de afara, poate venea de afara mirosul. Edited by mik15

Nu mai am ce oringuri sa caut pentru ca nu mai am pe ce sa le pun.Am pirdut duza impreuna cu capacelul,a mai ramas doar o teava prin care vine apa din bidon.Am fost la BMW si am comandat,aproape 50 EUR ,bonus vopsit in culoarea masinii,fara montaj.Banuiasc ca nu e mare filozofie DIY pentru asta.Cat despre gaze asa am crezut si eu ca e de afara adica de la altii,dar am mers si singur,noaptea si la fel miroase,gaze arse de benzina fara plumb,intepator si deranjant.

Nu mai am ce oringuri sa caut pentru ca nu mai am pe ce sa le pun.Am pirdut duza impreuna cu capacelul,a mai ramas doar o teava prin care vine apa din bidon.Am fost la BMW si am comandat,aproape 50 EUR ,bonus vopsit in culoarea masinii,fara montaj.Banuiasc ca nu e mare filozofie DIY pentru asta.Cat despre gaze asa am crezut si eu ca e de afara adica de la altii,dar am mers si singur,noaptea si la fel miroase,gaze arse de benzina fara plumb,intepator si deranjant.

Am seziat si eu mirosul acesta uneori...dar la exterior si depindea de benzina/peco, eu neavand benzinara pana la acest 316i am considerat ca e normal...