Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Accident E36 - 318IS

Recommended Posts

Am avut un accident intr-un sens giratoriu, o doamna a intrat fara sa se asigure intr-un sens giratoriu si eu fiind exact in dreptul ei cand a iesit in sens am lovit-o in aripa stanga fata, cat anume m-ar duce reparatiile ( o fac pe RCA dar m-ar interesa sa stiu pt evaluare) viteza a fost de 60 km/h. Atasat se gasesc pozele

RCA-ul ei este la Astra Asigurari

post-47499-0-94571300-1305783815_thumb.jpgpost-47499-0-27747800-1305783825_thumb.jpgpost-47499-0-01725700-1305783843_thumb.jpgpost-47499-0-00935100-1305783872_thumb.jpgpost-47499-0-86868300-1305783858_thumb.jpg

dauna totala

cum se procedeaza? imi poti lasa un nr de tel sa vb putin, sincer sa fiu e prima data cand am legatura cu un accident :D ms mult, iti las pvt cu nr meu

dar era inmatriculata masina, ca vad ca e cu volan pe dreapta ...

salut, are numere rosii

daca te apuci de dezmembrat.....da-ne de stire...cu tot respectul...nu se merita sa o repari...ba mai mult...odata reparata "nu mai e ca inainte..." fie ca o faci la A.B. ,fie ca nu...

mi-e cam greu sa renunt la ea, de 3 saptamani o am :( asta e...parca nu imi vine sa cred , ms de raspuns, pe dezmembrat cat crezi ca iau pe ea? multumesc frumos

Doamne cand va aud.

@sorrell ce meserie ai ?

Stai linistit masina se poate repara, NU O SA AI URAMRI. Dupa cum vad in poze NU ai nici macar 1 lonjeron indoit ( datorita impactului lateral si nu frontal )

Iti trebuie un bot nou la masina ( cu tot cu aripile interioare ) La E36 cam 300-400 Euro, poate si mai ieftin

PS: si daca ai lonjeroanele putin indoite ele se trag la loc si nu o sa ai nici o problema. Am vazut BMW si mai varza si dupa reparatie erau ca NOI

Suna-ma , 0766390639, te ajut eu si cu tinichigii buni si cu date cum sa faci la RCA. Poate ramai si cu ceva bani din toata afacerea.

altcineva cu niste pareri?

Ai putea sa le spui celor de la asigurari ca vrei sa ti-o repari in regie proprie pe original (e important sa fie pe original), ei iti estimeaza toate piesele necesare, iti dau o gramada de bani si ramai si cu epava. Am un prieten care a facut treaba asta, si cei de la asigurari i-au dat 7500 ron pe niste daune minore, dar a precizat ca vrea piese pe original. Apoi el a venit la mine si si-a facut masina pe 20 mil. Si a ramas cu 55 :popcorn: :drinks:

Ai putea sa le spui celor de la asigurari ca vrei sa ti-o repari in regie proprie pe original (e important sa fie pe original), ei iti estimeaza toate piesele necesare, iti dau o gramada de bani si ramai si cu epava. Am un prieten care a facut treaba asta, si cei de la asigurari i-au dat 7500 ron pe niste daune minore, dar a precizat ca vrea piese pe original. Apoi el a venit la mine si si-a facut masina pe 20 mil. Si a ramas cu 55 :popcorn: :drinks:

foarte frumos... de aia creste rca/casco. :sick:

Atunci le mai "bagi pe gat" si ca daca se schimba fuzeta trebuie refacute unghiurile, geometria, bla bla .....

foarte frumos... de aia creste rca/casco. :sick:

stai tu linistit ca nu asta e motivul pt care se scumpeste tot la noi in tara. Se scumpeste datorita faptului ca suntem niste lasi/fricosi, iar firmele straine zic

" daca sunt prosti " . Alte popoare numai ca s-a scumpit curentul cu 5% au iesit in strada, la noi nici cand au marit astia cu 30%.

Sau daca va amintiti ce au facut grecii, pt un singur politist care a abuzat de putere ( la noi totii apuzeaza ).

In fine, daca ma aprind, scriu romane.

@sorrell ce meserie ai ?

Chiar crezi ca asta e important?Dupa aia zici ca ma laud...asa ca stai in banca ta cu comentarii de genul asta ...

Stai calm ca am dreptate.....o masina lovita ....nu neaparat cea de fata....NU MAI IESE CUM ERA !!! cu tot cu tinichigii tai si tot ce vrei ...

Doua masini identice ca firma si model...merg diferit...se strica treptat din motive diferite....si tu-mi spui ca o faci la loc? termina....