Jump to content

Ajutor Masina mea se opreste in mers!

Recommended Posts

Trebuie sa mergi la o diagnoza. Numai asa poti afla ce are. Eventual dupa sa intrebi de sfaturi/preturi etc.

am fost totul merge bine a incercat toate variantele si pe moment a descoperit ca e calculatorul de vina dar mi-a cerut prea mult pe el si l-am cumparat din alta parte si l-am schimbat si tot asa se opreste

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi , masina mea se opreste in mers. Este vorba despre un bmw e 39 din 99, totul merge perfect dar se opreste daca accelerezi brusc intre 3 si 4 mii de ture.

vreau sa mai precizez ca totul merge perfect , motorul trage bine , la relanti nu fluctueaza pe scurt nici o piesa nu pare ca ar avea defectiune ,.Cel la care am fost desi repara bmw-uri in fiecare zi a zis ca asa ceva nu a mai vazut , a schimbat si unul dintre senzori de jos, si o sonda de presiune ceva de genu asta.Daca accelerez treptat nu se opreste nici la 4500 de ture dar cu acceleratie brusca se opreste in 3 -4 mii de ture si se mai opreste si daca este putin subturata de genu pe la 80 in viteza a 5 daca accelerez brusc

Din cate stiu eu, pot fi si ceva senzori la arborele cotit care fac asa ceva

l-am schimbat si pe ala. ajung sa schimb o gramada de piese si nimeni nu stie ce are.

incearca cu alt ECU daca zici ca nimeni nu ii da de cap si ai schimbat multe piese. Poate iei unul imprumut doar pentru test...si daca iti rezolva problema il si cumperi..poti gasi la dezmembrari cred.. Edited by DOMI

incearca cu alt ECU daca zici ca nimeni nu ii da de cap si ai schimbat multe piese. Poate iei unul imprumut doar pentru test...si daca iti rezolva problema il si cumperi..poti gasi la dezmembrari cred..

am cumparat altu degeaba pentru ca sa dovedit ca tot asa face si nu este ecu devina

Am patit-o si eu la fel si tot e39 530d am, scoteam si borna ca nu stiam ce este ... incepea sa faca problema asta cand mi se aprindea beculetul de la motorina, dupa ce am schimba filtru de motorina nu mai face ... cred k era infundat ... cel mai rapid zic este sa schimbi filtru si sa vezi, nu are rost sa cumperi ceva scump inainte