Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand interior piele crem bmw e39

Recommended Posts

Vand interior piele crem pentru bmw e39,ce contine:

-scaune+banchete(fixe)

-fete usi

-plafon

-stalpi

-covorase

-lampile de pe plafon

-polita de sub luneta

-ornamentele de prag din interior

-centuri de siguranta

-pielea de la frana de mana

-pielea de la schimbator(pt cutie automata)

+mocheta

pret:350eur

nu trimit prin curier,se livreava doar personal in Brasov

interirorul provine de pe o masina de anglia.(deci trebuie schimbate manerele de pe usile din fata)

am si cotiera daca o vrea cineva ,este tot crem si cu telefon si costa 300lei.

interiorul nu se vinde decat complet!pe o scara de la 1 la 10 se prezinta de nota 8.5

doresc sa-l vand cat mai urgent.deoarece trebuie sa ma mut cu piesele,sa-mi schimb garajul.si e unul din lucrurile ce ma incurca cel mai mult.(nu prea mai am spatiu de depozitare)

pt poze.lasa-ti o adresa mail.vad ca pe forum nu ma lasa sa postez

gata am reusit.sper ca moderatorii sa nu considere acest replay ca un up! mascat.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ba nene asta e aprope de pomana daca aveam e39 il luam demult la banii astia!bafta la vanzare...nu ai cumva si unu de e46?

stiu ca e pomana,mersi de urare.de e46 nu am.dar daca nu te grabesti am in plan in urmatorele 2 luni sa aduc si e 46 la dezmembrat.totul depinde daca reusesc sa fac rost de o hala.Stima!

+ca nu mai trebuie facut nici o modificare la manerele de pe fetele de usi din fata.am gasit la cineva manere imbracate in piele.totul este inculs in pret.

Edited by bmwpisic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.