Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

suport etrier?¿¿?

emy_blue90

Recommended Posts

acum ceva timp mi-au schimbat la un atelier suportu de la etrieru de frana din fata la un 323 ci din 99 cu un suport de 320d si sta putin mai distantat,nu calca bine placuta si cand franez vibreaza rau volanul...am cautat suport de etrier de 323 ci si nu am gasit in schimb am gasit de un seria 5 e39 benzina si as vrea sa stiu dak se potriveste..?

Cel de 320d nFL este acelasi cu al tau... daca este de 320d FL difera.

Cel de e39 e alta poveste si nu merge pe masina ta.

Ori te duci inapoi sa rezolve buleala (pentru ca e buleala atata timp cat suportul este acelasi) ori o rezolvi tu cu mana ta...undeva s-a facut o greseala (poate chiar mica dar cu efect mare cand e vorba de frana) gen nu sunt suruburile suportului stranse sau a etrierului.

L.E. sau poate nu e bine pusa siguranta la etrier ori nu e pusa deloc

Totusi de ce a trebuit schimbat suportul ?

Edited by ASs

Cel de 320d nFL este acelasi cu al tau... daca este de 320d FL difera.

Cel de e39 e alta poveste si nu merge pe masina ta.

Ori te duci inapoi sa rezolve buleala (pentru ca e buleala atata timp cat suportul este acelasi) ori o rezolvi tu cu mana ta...undeva s-a facut o greseala (poate chiar mica dar cu efect mare cand e vorba de frana) gen nu sunt suruburile suportului stranse sau a etrierului.

L.E. sau poate nu e bine pusa siguranta la etrier ori nu e pusa deloc

Totusi de ce a trebuit schimbat suportul ?

ptr ca am avut un accident cu masina si mi-a sarit roata cu totul si mi sa rupt si suportul iar cei de la atelier nu stiu ce suport au pus ca sta mai distantat de disc si nu calca bn placutele,iat la franare vibreaza volanul

Pai daca roata a zburat, fuzeta ce-ai facut cu ea, ai pus-o inapoi ?

am schimbat totul doar ca suportul de la etrier e pus de pe un 320d,in rest e totul bn doar ca vibreaza rau cand franez...si m-am uitat la etrieru de la cealalta roata care nu am avut nici-o problema cu ea si sta etrieru f apropiat de disc pe cand astalalt are distanta,bagi degetu intre disc si etrier!Am dat jos placutele si am vazut ca nu calca bn ptr ca nu s-au mancat bn.si dupa am observat ca suportu unde se prinde etrieru e diferit de alalalt!de aia vroiam sa va intreb de la ce masina mi se mai potriveste suportu de la etrier ca nu am gasit niciu 323ci prin dezmembrari ca sa il cumpar...am gasit doar de e39 si de e46 da diesel si nush sigur daca se potrivesc,multumesc

Edited by emy_blue90