Jump to content

Guvernul vrea sã impunã o taxã auto la prima vânzare

claudiuBWR

Recommended Posts

pai udmr a fost votat de cei 5% electorat fidel :rolleyes:

nu cred ca udmr si neaparat borbe sunt vinovati,ei sunt doar primii scuipati

flegmele cele mari trebuie adresate lui boc,nuti,base si ceilalti...

eu am mai luat o parte din taxa cand s-a modificat taxa am luat diferentza inapoi

acum daca stie cineva cum sa recuperam si restul il rugam sa ne ajute

Eu am luat taxa inapoi. Se merge la un avocat cu urmatoarele acte: decizia de calcul a taxei, actele autoturismului si chitanta de plata a taxei. S-au castigat procese in toate judetele tarii. Deschide-ti urmatorul link cu internet explorer (http://web.justitie-ag.ro/tr_ag/tr_app/dosar_detalii.asp?id_dosar=10900000000050067), si gasiti detaliile dosarului meu.

zau, tu cand vinzi masina iti convine sa o lasi pe numele tau ..Bravo.. ce masina ai ca o cumpar acum..

Nu esti zdravan la cap.. poti avea probleme mari de tot, tot ce inseamna amenda si impozit, raspundere legala iti revine tie.

NU mai vorbesc de faptul ca poate fi implicata intr-un accident, folosita la un furt etc si vii tu din urma si platesti toate oalele sparte..

Edited by DOMI

Cate masini nu circula asa in Romania chiar si acum. Samsarii doar nu si le mai trec pe nume. Probleme poti sa ai la rovigneta si probabil la noile camere de viteza.

Impozitul ti-l plateste cel care o foloseste si asta e. Domi, ia vezi ce taxe o sa fie la trecerea pe nume, e vorba de mii de euro; pai mai bine nu-mi mai iau masina.

Cate masini nu circula asa in Romania chiar si acum. Samsarii doar nu si le mai trec pe nume. Probleme poti sa ai la rovigneta si probabil la noile camere de viteza.

Impozitul ti-l plateste cel care o foloseste si asta e. Domi, ia vezi ce taxe o sa fie la trecerea pe nume, e vorba de mii de euro; pai mai bine nu-mi mai iau masina.

DOMI are perfecta drepate! Daca nu-ti convine, ai doua variante: fie mergi cu tramvaiul, fie (ca si noi toti, de altfel) sa faci ceva ca sa schimbam situatia asta stupida si ILEGALA.

Ce sa facem, in afara de sa nu platim?

Referitor la posibile accidente, m-a lovit unul din spate, proprietarul in acte era de la vreo 350km departare. Am fost la asigurari, n-a fost nicio problema. Daca stam sa ne gandim la scenarii de filme, ca masina va fi folosita la spargeri de banci, e altceva da

zau, tu cand vinzi masina iti convine sa o lasi pe numele tau ..Bravo.. ce masina ai ca o cumpar acum..

Nu esti zdravan la cap.. poti avea probleme mari de tot, tot ce inseamna amenda si impozit, raspundere legala iti revine tie.

NU mai vorbesc de faptul ca poate fi implicata intr-un accident, folosita la un furt etc si vii tu din urma si platesti toate oalele sparte..

Se poate face procura exact ca la bulgari :popcorn:

deci decizia de impozitare iti vine tie, nu mie.. nu ma poti obliga in nici un fel sa il platesc impozitul tau.

Cam costa o problema diansta de rovigneta, fa sa un calcul.. cam cate camere poti lua pe luna..

Cu masinile pe BUlgaria e alta treaba, nu e riscul celui care umbla cu masina.. ci a celui trecut in acte.

Romania si Bulgaria nu au acord de amenzi...

sa fim seriosi.

Daca se lasa cu accident cu mortaciuni si ala fuge de la locul accidentului si abadoneaza masina ce faci ?

UN proces pe creante comerciale dureaza un an, cat crezi ca stai cu dosar penal deschis si in cate trbunale ajungi ?

Ti se pare imposibil ? e extrem de usor..

Daca eu merg cu masina ta fara sigurare ce se intampla ? il pocnesc pe unul care are un porsche cu avarii de 20k si o tulesc, pe cine crezi ca da proprietarul in judecata ?

In Romania asigurarea e asociata proprietarului masinii ..cum le stiti si le rezolvati voi pe toate..

Ca sa nu mia vorbesc ca nici ca cumparator nu as accepta asa ceva.. ca sunt multe care se pot intampla si tie, cumparator..

Edited by DOMI

s-a zis mai inainte, procura. problema rezolvata. poate sa faca ce vrea cu masina ta, daca i-ai dat procura.

LOL. Da' rau de tot.

Bine, in varianta ursuletului fara toba care trece de la vecinu' de la scara II la ala mai jmacher de la III, pe principiul lui "coae, o iau in plm, da' imi faci procura" s-ar putea sa functioneze, problema rezolvata.

Auzi, increatu': iti vand io o masina "pa procura, problema rezolvata", apoi ma duc si-ti revoc procura aia, sa vad ce faci cu masina.

Platiti taxa atunci, ce sa zic.

Revoci procura, dar ai la mana un contract v-c, ai si cartea masinii, toate au valoare legala. hai sa incheiem discutia ca nu sunt prea interesat oricum.

ideea pe care am precizat-o la inceput era ca tot masinile aduse vor fi afectate, pt ca in germania nu ti-o da nimeni pe numele lui, si nici n-ar renta pentru romani.

Revoci procura, dar ai la mana un contract v-c, ai si cartea masinii, toate au valoare legala.

pai cum asa? Una nu exclude pe alta? Tu stii ce e ala un mandat, cum opereaza, cum inceteaza?

Cat despre discutie, din ce se vede mai sus... :)

nu toate masinile aduse vor fi afectate, ci absolut toate masinile, punct.

Oricum cred ca va fi si asta atacabila, taxa de poluare oricum nu este si se demonstreaza usor.

Nu stiu cum e faza asta..nefericitulc are vinde o masina masina dupa 10 ani rulata in ROmania plateste pentru toti aia care au avut-o inainte 3-4 prorpietari ? e imposibil sa impui asa ceva, sunt convis ca poate fi atacata ca si taxa cealalta.. mia trag ei de timp.. vor sa dea un tun in loc sa faca un impozit anual sa sa mai puna o acciza la benzina/motorina, cum e cel mai corect, cat mergi-poluezi atat platesti.

I-a zi nea Simile-o.. se poate ataca asa ceva ?

Domi, nu ma ocup de bazdaganii de astea cu taxe de poluare, din punctul meu de vedere baiatul ala de-a obtinut (la Arad parca) prima hotarare misto, ala e ...frucea'. Restul ori is fomisti ori mai platesc vreo factura de telefon...

Insa fenomenul l-ai surprins foarte bine: TIMP.

In cel mult o luna de zile, daca nu se imprumuta astia, intram in colaps. Si doi, o astfel de taxa aberanta e si neconstitutionala, dar se va castiga, asa cum spuneam, TIMP. Pentru nenorocitii astia justitia a ajuns un instrument