Jump to content

La un pas de accident f grav

mr_andrei

Recommended Posts

De putin timp conduc un Cielo (masina de serviciu) si astfel am avut ocazia sa vad ca in compartie cu E46-le meu, Cielo e de jucarie: directie, frane, stabilitate, toate varza. In schimb ieri am ramas surprins de cat de rezistent e.

Eram pe Stefan cel Mare si conducea o colega, eu... in dreapta. A intors unu cu un Ford Mondeo care venea de pe contrasens si vroia sa intre la benzinaria de pe sensul nostru de mers (catre Dristor). A III-a banda l-a lasat sa se bage, a II-a la fel, iar noi, care prinsesem prima banda libera si colega o rupea in treapta a II-a ca sa castige teren, l-am plesnit sanatos. Cred ca aveam vreo 40 sau 50 de km/h cand asta cu fordul a tasnit dintre masinile de pe banda II. Colega nu a avut nici o reactie si amandoi am privit cum au sarit o multitudine de airbag-uri de pe partea drapta a Fordului. M-am dat jos sa ma uit si la Cielo pentru ca ma asteptam sa fie rupt, dar surpriza (vezi foto)...

Foarte utila centura. Daca nu o aveam, chiar si la 40 km/h, cred ca dadeam cu capul de bord. Asa... am simtit doar un soc mic in piept.

post-871-1166281703_thumb.jpg

Edited by alecsutzu4u

Mda....aparent rezista cand se loveste cu ceva moale... :). Si pe mine mau lovit 2 masini..in ultimile 4 saptamani.

Eu de fiecare data eram pe loc :|. O tipa sa trezit sa dea cu spatele intr o mica intersectie..sa intoarca,si ma mutat din loc (spoiler usor zgariat..al ei era mai rau),

acum 2 zile...eram la un semafor, In spatele meu un astra foliat..ne oprim amundoi pe loc. 10 secunde mai tarziu..ma loveste..destul de rau (ma inpins..inspre masina din fatza..si am pus frana sa nu o lovesc si in fatza). Ma asteptam sa fie spoiler cazut...dar ..are decat o zgarietura (nici nu a ajuns la plastic). Opelul avea nr cazut,spoiler crapat..si zgariat rau). Soferul a raspuns..ca nu stie ce sa intamplat..ca se uita in alta parte (era inca rosu semaforu) :blink:))))