Jump to content

Vand proiectoare far bmw 46

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vand proiectoare far bosch xenon oem de pe e46 nfl. Le dau pentru ca mi-am montat fx-r. Oglinzile sunt arse si ornamentele sunt revopsite gri metal. Pret 150 lei.

spune-mi si mie ,te rog,cum ti-ai montat fx-r-ul...am si eu un e46 2004 si chiar ma intrabam daca se merita lupele alea cumparate.precizez ca am faruri simple

si Bosch-ul se arde, am si eu un set de faruri originale Bosch cu proiectoare arse, e drept ca si pe mine m-a surprins, la fostul E46 nu am avut probleme cu xenonul, cred ca s-au folosit becuri prea puternice si din cauza asta s-au ars...

@daci_84, tu le-ai luat de pe forum farurile? banuiesc ca nu ti-a zis de amanuntul asta vanzatorul..cel putin restul pieselor le-ai putut folosi?

Edited by mik15

hai ca m-ai facut sa ma uit, Bosch sunt si ale mele insa nu sunt din metal proiectoarele, sunt din plastic, sunt putin de tot arse pe partea de sus, cred ca nici nu se vede, eu l-am primit pe degeaba insa nu au electronica si acum sunt in cautare, ma rog, stiu ca mai am pe acasa un balast si un igniter si s-ar putea si un proiector, pana la urma la fac eu :) si am mai luat unul acum de pe ebay pentru electronica, prefer OEM :). Edited by mik15

bosch arse ? creca te-nseli ... bosch nu se ard. cred ca sunt ZKV

esti sigur ?

bosch 100% daca vrei iti pun poze.

@daci_84, tu le-ai luat de pe forum farurile? banuiesc ca nu ti-a zis de amanuntul asta vanzatorul..cel putin restul pieselor le-ai putut folosi?

Iti dai seama ca nu a zis nimic "colegul" de la care le-am luat, si nici la tel nu a mai raspuns sa-i zic "de bine". Oricum, am reusit sa folosesc instalatiile si o carcasa, cealalta e crapata si se mai abureste din cand in cand. Acum ca am trecut la fx-r nu imi pare rau...si eu sunt adeptul oem, dar astea chiar zici ca sunt din fabrica.

bosch arse ? creca te-nseli ... bosch nu se ard. cred ca sunt ZKV

esti sigur ?

ciudat ... nu vad ce se poate arde la bosch... cel putin ale mele sunt metalice si nu din plastic si nu are ce sa se arda. nu au nici crom pe ele. sunt asa gri-argintii semi-mat.

se arde si inca-cum... mai exact se exfoliaza stratul ala de crom, apoi devine un praf/pulbere fina care se depune pe lupe... iar in final, vizibilitatea scade sub 30% :frantics:

Doar Bosch-urile de pe nfl se mai ard, si asta dupa mult timp. La nfl oglinzile sint din ebonita sau ceva acril. Nu sint metalice. In schimb la fl oglinzile de la proiector sint din metal. Exact cum ai tu pe masina Roby.