Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

despre x5

Cristyyyy

Recommended Posts

Va salut ....pe toti...

De curand mi-am achizitionat si eu un x5 din 2005, 3.0.d 218CP

Are foarte multe dotari...trapa, incalzire scaune fata spate, senzori fata spate...etc...

Ideea este ca nu prea stiu absolut nimic despre masina...in general...cred ca este euro 4...( fiind fabricata in 2005 )

1.are filtru de particule ?

2.am senzori de parcare fata spate...dar nu imi afiseaza in navigatie ( display)

3.are navigatie dar nu am idee daca trebuie un dvd sau cd...

4.nu stiu daca are sau nu televizor

5.are ceva cu auxiliari heating dar nu stiu ce face aceasta optiune...

6.trebue sa schimb uleiul la cutie...mai sa cate un soc in momentul in care pun franana...masina are 257.000km...si nu am idee ce ulei trebuie..am citit o gramada despre dar am inteles ca sunt mai multe tipuri posibile

7.in bord sunt niste liniute ce indica...nu stiu ce...ori nivelul la ulei ...ori timpul pana la urmatoarea revizie

8.as vrea sa cumpar consumabilele...ulei, filtre ...si nu cunosc de unde le-as putea cumpara la un pret mai ok..

9.uleiul la diferential trebuie sa il schimb ?

10.as vrea sa sctiu si ce nivel de echipare este...dar nu stiu cum sa imi dau seama...

Ar exista multe alte intrebari...dar nu mai imi vin in minte...

daca ma poate ajuta cineva cu raspunsuri as fi foarte recunoscator...

stiu ca raspunsurile la unele din intrebarile mele se gasesc deja pe forum dar ...vroiam raspunsuri ceva mai clare...sper sa nu deranjez pe nimeni...

Bafta

Edited by Cristyyyy

• 2 weeks later...

cateva raspunsuri la intrebarile tale:

1. nu are filtru de particule, din cate stiu niciun E53 nu a fost E4

2. ai PDC-ul vechi cu semnal acustic nu si reprezentare vizuala pe monitor ca la E60 sau E71

3. pentru navi iti trebuie DVD

4. intri in meniu, cand stai pe loc, si comuti pe TV daca ai modulul TV va merge, daca nu merge inseamna ca nu ai modulul

5. e pentru preincalzirea motorului iarna, ca si Webasto

6. asta cu socul e des intalnita mai ales la 3.0D, un prieten avea tot X5 din 2005, acceasi chestie cu socul, e indicat sa schimbi uleiul in cutie, vezi topic-ul lui DOMI

7. intervalul de service

8. sunt useri pe forum care vand piese pentru BMW, grozadan, claudiubwr, ii recomand!

9. da, trebuie si ala schimbat

10. la fel este un topic unde un user iti da toate informatiile despre optiunile masini dupa VIN.

Edited by mik15

• 1 month later...
  • 3 weeks later...