Jump to content

Vand Turbina model gt2052v

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Interesant cum asiguri montaj, contra cost, pt probĂŁ.

Sau poate turbina e defectĂŁ Âşi Âştii cĂŁ nu o sĂŁ o vinzi, dar faci ceva bani de buzunar prin montarea/demontarea ei...

Poate eventualului client i se pare cĂŁ fluierĂŁ sau nu trage motorul ca lumea, dar tu Ăži-ai scos ceva bani..

Eu zic cĂŁ, pt probĂŁ, ai putea s-o montezi gratis, dacĂŁ chiar e bunĂŁ Âşi vrei s-o vinzi...

Tu cred ca nu stii ce vorbesti sau te bagi in seama aiurea . Crezi tu ca cineva de pe forumul asta vinde o turbina cu 200 eur si ti-o si monteaza ? Turbina este foarte buna am luat-o initial pentru mine deoarece am avut o suspiciune ca nu mai funcitioneaza a mea ok ( daca cautai sa vezi ce posturi am ... ) si am probat-o la mine pe masina . Functioneaza foarte ok dar nu am pastrat-o pe masina deoarece eu am un 525d cu turbina de 3000d si trage altfet in ture inalte cu aceasta , + ca motorul are alt " sound " . Nu zice nimeni sa nu comentam dar ma " aprind " cand cineva ridica suspiciuni nefondate pe seama mea . Asa este la romani , cand e prea scumpa - E PREA SCUMPA DOMNULE MAI LASA SI TU CEVA ; cand este ieftina - ARE CEVA SIGUR , E TEAPA ( asta pentru carcotasi ) . Ei bine afla ( si nu numai tu ) ca sunt un user destul de serios si nu am dat teapa la nimeni si nimeni nu ma vorbit de rau si mai afla ca turbina este chiar super ok si daca o vrei tu , o montezi unde vrei cu mine de fata ( daca nu e la mine in oras ma duci si ma aduci ) asta ca sa vezi ca nu stau intr-un 1 mil - 2 bani de buzunar .

PS - crezi ca cineva mi-ar da bani daca as monta si demontat o turbina proasta ? Prost ar fii si eu tampit sa cer ! Chestia cu montatul era pentru ajutorul colegului care o ia sa nu o puna la service sa-l " jupoaie " si pentru a avea incredere ca TURBINA ESTE FOARTE BUNA si nu e TEAPA !

Bafta .

Edited by Doc-ul

• 1 year later...

stie cineva dupa forum sa-mi spuna daca turbina asta de aici ar merge la 525d 177 cp an 2006 ?

Cea de pe 525d 177cp este cu actuator cu comanda electronica, cea de la vanzare e cu actuator cu comanda cu vacuum. Daca nu ma insel, turbina este aceeasi, insa nu stiu daca sunt interschimbabili actuatorii de diferite tipuri intre ei.