Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand 520i fab 1996 E39

fumarel

Recommended Posts

Cum spune si anuntul m-am hotarat sa inchei proiectul inceput acum un an din lipsa de timp si bani sa fiu sincer, vand un 520i cu 206000 km fabricatie 1996 in care am investit destul de mult ( nu ma intereseaza fazele cu anul de fabricatie .. mi-a placut masina si aveam banii la vremea aia ) Am pus navigatia completa .. e functionala ( mai putin telefonul si comenzile de care nu am mai avut timp), magazia din pacate nu stiu ce are dar nu mai merge . Ce are nou masina, ambreaj nou, amortizoare noi ( set complet sachs fata si unele nemtesti pe spate gaz), frane noi fata+ spate, ulei nou bmw, filtre, bujii cu 4 ploti, servo schimbat, gume de iarna pe 15 noi noute, praguri M, volan M,.. masina mecanic se prezinta foarte bine, are diferite ciupituri la vopsea ( are o varsta totusi), ITP -ul luat in februarie, carte service, un singur propietar in germania, si unul in romania, am brief tot ce inseamna acte de provenienta, are alarma, folie lummar, faruri de FL, stopuri pe led. Optiuni de fabrica, xenon original, senzori ploaie, pdc spate, ... pretul este undeva 4300 euro discutabil la fata locului, eventual pot da si piesele pentru cine vrea sa schimbe inapoi totul ( volanul original, cass+mid etc ). Are usile schimbate pe stanga ( am avunt un incident si am cautat sa-i schimb usile dupa codul de culoare sa nu o mai vopsesc, din pacate baiatul de la care am luat usile a fost un mincinos si usile nu au vopseaua originala), are senzorul de la scaunul dreapta care face figuri si da eroare la airbag, o sa-l rezolv sapt viitoare ),

Relatii si informatii la tel.0726106765.

Nu vreau schimburi, nu am ce sa mai fac cu inca o masina si nici unde sa o mai tin, prefer banii cash.

Multumesc de interes, si scuze de anuntul lung dar am vrut sa adaug cat mai multe informatii.

DSC_0014.JPG

DSC_0016.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0020.JPG

DSC_0018.JPG

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...