Jump to content

[e60] [pre LCI] [upgrade oglinzi electrice]

flo_sb

Recommended Posts

si imi spui te rog cat te-au costat update-urile ?

150 ron

stiti ce mar interesa pe mine.Daca se poate activa functia de welcome lights .sa se aprinda angeleyes-ul cand deschizi masina din cheie.pe un seria 5 din 2007.nu e facelift.Va multumesc.

Nu se poate activa. Poti sa resoftezi modulul de lumini separat(daca ai printre ultimele versiuni, dar reprezentanta nu o sa-ti faca asta niciodata) sau poti sa-ti cumperi un modul de lumini de LCI dar nu stiu daca o sa ti se potriveasca...

• 3 years later...
  • 9 months later...

Nu se poate.

Eu am desfacut ambele oglinzi si le-am sablat + vopsit pentru ca se exfoliau.

Partea mobila este capsata practic de partea fixa. Nu ai cum sa le desfaci.

ba se poate. am reusit sa schimb suportul care se prinde pe usa cu cel de la oglinda veche

• 3 months later...

Citeam undeva ca oglinzile de nonLCI sunt mai mici decat cele de LCI. E adevarat?

Sau... oglinzile de nonLCI rabatabile electric si electrocrome se poat monta pe LCI?

se pot monta, insa nu cred ca pot fi facute sa si functioneze. exista o diferenta intre ele, in sensul ca oglinzile de Non LCI, folosesc pentru alimentare 2 sau 3 mufe(in functie de optiunile masinii). O mufa are 4 fire si alimenteaza incalzirea in oglinzi, rabatarea electrica si led-urile (daca au), a doua mufa are doua fire si alimenteaza electrocrom-ul din oglinzi, si a treia mufa are tot doua fire si alimenteaza memoriile (aici exista 3-a mufa doar daca masina are scaune cu memorii.

In schimb, la LCI, exista o sinfura mufa cu 3 fire, care alimenteaza cele enumerate mai sus. Oglinda de LCI are un fel de modul in ea care controleaza toate functiile oglinzii ( adica rabatare, electrocrom, led si memorii)

Mersi Adi.

Intre timp am aflat si eu ca difera comunicatia. Pe LCI merg doar oglinzi de LCI.

am vrut si eu sa montez rabatabile , dar pt ca masina e 2006 nu merge , sau e ceva mai complicat . Pana in 5/2005 merg cele nfl montate si relativ simplu , in cazul meu tot asa e nevoie de cele lci .