Jump to content

Ianuarie 2007

the_rifle

Recommended Posts

nu dragu` meu redcap.vreau doar sa nu aiba posibilitatea orice pusti cordit sa`si ia un ursulet(minimum 325) case se va rupe`n prima curba,doar pentru ca el e jmecher.daca are 10k sa plateasca o taxa,are si bani sa`l intretina.

147504[/snapback]

Nu vorbeam de intretinere... Si daca eu am pisica si nu mai sunjt pusti ar trebui sa platesc mai mult ( ca am de unde ) sau mai putin ? ( ca nu sunt pusti )... Ia explica-ne si noua te rugam...

@rifle 1.nu vreau sa devina Bucurestiu un cimitir de masini.2.eu vb strict de intretinere!

147508[/snapback]

Pai in aceeashi ordine de idei.... cu ce e mai breaza o dacie din 96 fata de un urs din 82 ?

Mie imi pare mai dezolant un bucuresti cu dacii....

Edited by the_rifle

raspunsu` are putine variante,mai buna/mai rea/egala.daca exista masini ce nu corespund din punct de vedere tehnic,asta nu inseamna ca`i ok sa vina altele de aceeasi natura.daca poti sa`ti iei urs la 1k de peste granitele .ro,orice pusti cu siguranta asta`si va lua si la prima curba ma voi intalni cu o masina depasita tehnic+un pusti lipsit de experienta+bonus teribilism.un alt aspect ce ma ingrijoreaza este ca nu voi mai putea scoate masina din parcare la cate masini noi vor aparea si`mi va luat 4 ore sa tai Bucurestiu`........

raspunsu` are putine variante,mai buna/mai rea/egala.daca exista masini ce nu corespund din punct de vedere tehnic,asta nu inseamna ca`i ok sa vina altele de aceeasi natura.daca poti sa`ti iei urs la 1k de peste granitele .ro,orice pusti cu siguranta asta`si va lua si la prima curba ma voi intalni cu o masina depasita tehnic+un pusti lipsit de experienta+bonus teribilism.un alt aspect ce ma ingrijoreaza este ca nu voi mai putea scoate masina din parcare la cate masini noi vor aparea si`mi va luat 4 ore sa tai Bucurestiu`........

147513[/snapback]

Pai la cum gandesti tu de ce n-ar merge doar " becali cu maibahul " ca si tu esti un sarac pt el . Da' de ce nu pui problema sa se dezvolte si bucuresti-ul din punct de vedere rutier ( pasaje , pasarele etc ) . Tocmai vorbeai de teribilismul varstei... Se vede ca n-ai ieshit de prea multa vreme din perioada aia. Sa nu ne zici ca ti-a luat tati BMW-ul ca nu te credem...

Si daca pustiul ala are si el o pasiune pt masini si n-are bani, tu ce propui ? Sa ajunga la varsta a treia si sa-si ia un E90 cand E90-ul va fi " classic car" ???

Edited by the_rifle

nu stiu daca ai ajuns la maturitate....sau senectute,sincer,chiar nu ma intereseaza.daca vei scoate ochelarii de cal si vei intelege ca Bucurestiul nu se va schimba azi-maine,atunci trebuie sa iei in calcul alte metode pentru a combate convingerile,respectiv cea indicata de mine.nu stau acum sa discut complexele nimanui,pentru ca nu`i cadru potrivit.masina mea,chiar daca nu este un maybach,este ok din orice punct de vedere si nu prezinta un pericol pentru participantii la trafic.

nu stiu daca ai ajuns la maturitate....sau senectute,sincer,chiar nu ma intereseaza.daca vei scoate ochelarii de cal si vei intelege ca Bucurestiul nu se va schimba azi-maine,atunci trebuie sa iei in calcul alte metode pentru a combate convingerile,respectiv cea indicata de mine.nu stau acum sa discut complexele nimanui,pentru ca nu`i cadru potrivit.masina mea,chiar daca nu este un maybach,este ok din orice punct de vedere si nu prezinta un pericol pentru participantii la trafic.

147520[/snapback]

Sunt de acord cu tine. Nu are sens sa intram in polemici... Din punctul tau de vedere un tranvai un tractor sau o carutza corespund din punct de vedere tehnic . Esti OK !!! Iar tu ca mentalitate nu daunezi grav traficului. Masina ta e ok , deci si tu. Pupa-te !!!

comentariile de genu` asta sunt la indemana oricui,10k Euro nu.macar exista un echilibru.

147524[/snapback]

Echilibru intre ce si ce ? Intre varsta pustiului cu ursul si greutatea lui la vama imbracat si ne k...t?

Zic s-o lasam asha cum a cazut....

Edited by the_rifle

Terminati cu offtopicul :blink: si ascultati aici: pana acum, nu s-a modificat nimic in noul cod fiscal si nici nu sunt sanse sa se modifice curand, asa ca tot taxele alea mari raman ( de ex. 4000 de euro pt. un motor de 2000 cu euro 2 ).

O masina cu euro 2 o sa ajunga cu tot cu taxa cat una cu euro 3 ca pret.