Jump to content

Vand E46 328i - U R G E N T

bbogdan

Recommended Posts

De vanzare un e46 328i luat de AICI:

Un mic rezumat:

Geamuri electrice

Climatronic

Sistem audio H/K cu magazie de CD-uri

Cruise Control

Comenzi pe volan

Sistem de alarma

Sac de ski

Senzori parcare spate

4 chei (2 remote + wallet key + plastic)

Interior piele custom.

Bonus set de cauciucuri de iarna.

Km aprox 230k (in crestere - masina de zi cu zi)

Ca minusuri ar fi bara fata agatata de o bordura, cateva zgarieturi destul de profunde pe partea dreapta + alte cateva mai fine prin diverse locuri) si o urma de rugina pe aripa dreapta (3x2 cm). La interior trebuie curatat volanul. Oricata grija as avea volanul crem e magnet de mizerie.

Motorul e drac gol, n-as da-o daca nu as avea mare nevoie de masina maaare (3 kinderi on board).

Ca mecanica e ok, ce amanunte mai are (chitzaie o rola) le fac eu daca e.

Pret 4999 de euro.

0723174844

Se schimba si cu break-uri full size sau monovolume. NU ofer diferenta.

Edited by bbogdan

pune niste poze , masina asta am vazut-o si eu cand era la Razvan, la caroserie avea ceva defecte optice, motorul duce ca e bmw :thumbsup:

Fata de cum arata la Razvan nu au aparut defecte noi. A aparut in schimb folie autorizata RAR.

Poze nu pot pune aici (drive error?), dar am pus AICI

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Masina a venit din Antalya (3200 de km) - flawless. Cu 5 persoane + bagaj la bord depaseste tiruri intr-o clipita. Nu a consumat gram de ulei. Nu se mai da pe bani, doar schimburi cu monovolume/breakuri full size (e-klass, 5-ar, volvo, a6) NUMAI inmatriculate RO - poate ati auzit ce se pregateste masinilor inmatriculate in BG..

Ca mentiune as preciza ca masina trebuie vopsita sau foliata. Exteriorul sincer l-am neglijat, m-a preocupat in principal mai mult aspectul tehnic al masinii decat estetic.

Personal as opta pentru o folie genul ASTA[/bhttp://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale-folii-carbon-metalizate-folii-stopuri-faruri-etc/page-92.html#post4021418. Da foarte bine cu interiorul.

Edited by bbogdan

• 1 month later...