Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

revizii filaret!

b99wum

Recommended Posts

:)... Duce la pierderea garantiei in fata AB pentru masinile cumparate de la AB si aflate in garantie la ei, sa inteleg, da ? Pentru ca in rest, pe noi, ceilalti care nu avem masini de la AB, nu ne afecteaza absolut deloc.

Construiti si voi o propozitie inteligibila data viitoare sau una care sa aiba sens.

PS: Si asta cu "nerecunoasterea" de AB a service-ului Filaret e mai veche... Oricum, ar fi trebuit sa va dea de gandit faptul ca au trebuit sa acopere sigla de la cladire, nu ? :blink:

Edited by BoBo

:blink:... Duce la pierderea garantiei in fata AB pentru masinile cumparate de la AB si aflate in garantie la ei, sa inteleg, da ? Pentru ca in rest, pe noi, ceilalti care nu avem masini de la AB, nu ne afecteaza absolut deloc.

Construiti si voi o propozitie inteligibila data viitoare sau una care sa aiba sens.

avea rost sa te iei de oameni aiurea asa doar ca sa postezi si tu ? cred ca toata lumea a inteles despre ce e vorba , inclusiv tu , dar ceilalti au preferat sa nu faca pe desteptii .

vreau sa va zic ca daca aveti relatii prin afara si va procurati piese de acolo , in unele cazuri se poate sa platiti mult mai putin daca trimiteti si piesa stricata . stiu pe cineva care a facut asta cu un calculator de masina si cu o piesa de la cutia de viteze . am inteles ca le convine sa ia piesele ca sa vada ce defectiuni pot aparea sau ceva de genu asta . acum sa nu va ganditi ca va da cineva bani pe placute , bujii sau alte acareturi consumabile .... :blink:))))))))

eu am fo la FILARET acum 1 luna jumatatate la revizie intr-adevar nu mai au sigla pe cladire, dar pe cartea service stampila e cu "Service autorizt BMW"...oricum piesele folosite sunt de origine.

147299[/snapback]

Cat te-a costat revizia la Filaret?

La AB mi-a zis un flacau ca ma costa cam 15 mil (e46320d)

am auzit azi ca in scurt timp vor primi dreptul de a pune stampila pe carte de service :blink:

147821[/snapback]

mie mi-au...pus-o: "Sevice autorizat BMW" scrie pe ea...

Cat te-a costat revizia la Filaret?

La AB mi-a zis un flacau ca ma costa cam 15 mil (e46320d)

148520[/snapback]

benzinaru' meu a papat "doar" 800 lei.din care 220 manopera si 120 diagnoza...pt diesel mi-a zic ca e undeva la 900-1000 ron...

mie mi-au...pus-o: "Sevice autorizat BMW" scrie pe ea...

benzinaru' meu a papat "doar" 800 lei.din care 220 manopera si 120 diagnoza...pt diesel mi-a zic ca e undeva la 900-1000 ron...

148544[/snapback]

Multam' fain.

Cre' ca si la mine o sa scrie tot "Filaret - Sevice autorizat BMW"

:blink:

• 1 month later...