Jump to content

[Vand] Interior Sport Full Piele E46 Sedan

Recommended Posts

piele integrala neagra

scaune fata incalzite

panouri de usi cu 4 geamuri electrice

bancheta spate rabatabila complet/fractionabila,cu cotiera

totul perfect functional,fara rupturi,erori de airbag sau de incazire !!!

prefer livrarea personala

arata mai bine in realitate decat in poze 8)

pret

600 de euro complet sau 550 de euro fara panourile de usi

si o intrebare , daca am bancheta fixa in spate , se poate monta asta rabatabila ?!

iti dau una fixa ( spatar bancheta- sa nu se inteleaga altceva :blush:) ,din piele neagra,la fel ca si restul interiorului,dar e agatzata pielea in doua locuri...rupta 2 cm ...trebuie "reparata"

si de ce nu as lua-o p-asta rabatabila.. ?! eu vreau exact ce ai prezentat , adica FARA RUPTURI, daca nu se poate, nu mai vreau. cu 600euro imi imbrac si eu ce am pe masina cu piele tratata sau la 450euro cu piele naturala,dar noua.

pana la urma ce ai sa imi dai ?! fete de usa am inteles ca nu le mai dai..vad ca nici bancheta rabatabila..ia mai gandeste-te..dry.gif

p.s. sunt interesat de acest interior , adica , am si banii, dar daca te-ai sucit , nu-i frumos.

Edited by POIUYT

si de ce nu as lua-o p-asta rabatabila.. ?! eu vreau exact ce ai prezentat , adica FARA RUPTURI, daca nu se poate, nu mai vreau. cu 600euro imi imbrac si eu ce am pe masina cu piele tratata sau la 450euro cu piele naturala,dar noua.

pana la urma ce ai sa imi dai ?! fete de usa am inteles ca nu le mai dai..vad ca nici bancheta rabatabila..ia mai gandeste-te..dry.gif

p.s. sunt interesat de acest interior , adica , am si banii, dar daca te-ai sucit , nu-i frumos.

ok,hai cu 600 de euro ,si-ti dau ce scrie in primul post ,nicio problema...fete de usi,bancheta rabatabila,tot...dar sa te vad ce faci cu bancheta rabatabila...o tii pe balcon :no: ? ai de facut niste modificari frumusele ....si ce te faci cu panourile de usi ?sunt perforate toate pt haman/kardon...ai cablajul hk tras la usile din spate ? :nea:

...nu stiu,faci cum vrei,eu doar am dat niste variante

si mi le aduci tu la Bucuresti !? daca mi le aduci tu la Bucale , iti dau 600euro pe ele, dar cu conditia sa nu fie julite sau ceva. altfel iti dau 550euro, dar sa nu fie jupuit nimic, sa mai scot din drum (800km) .. chiar sa NU se poata pune bancheta , nici macar fixa pana o rezolv ca rabatabila?!si cu fetele de usa ce au daca sunt pt harman-carton ?! nu stau bine .. Edited by POIUYT

or sa mearga la mine scaunele ! :drinks:

fa o miscare decisiva ,nu de alta da' ma mai suna ca vor sa vina dupa ele( de la bucuresti,de la piatra neamt ),si nu prea stiu ce sa fac ..."banii nu are miros" tu nu le iei,eu imi pierd clienti hotarati !

fa o miscare decisiva ,nu de alta da' ma mai suna ca vor sa vina dupa ele( de la bucuresti,de la piatra neamt ),si nu prea stiu ce sa fac ..."banii nu are miros" tu nu le iei,eu imi pierd clienti hotarati !

e vorba de 1000 de km , nu am timp acum , ti-am zis ... daca nu vrei sa ai rabdare pana sambata viitoare ce vrei sa iti zic..?! ti-am zis ca da, acum tu te grabesti...dry.gif

e vorba de 1000 de km , nu am timp acum , ti-am zis ... daca nu vrei sa ai rabdare pana sambata viitoare ce vrei sa iti zic..?! ti-am zis ca da, acum tu te grabesti...dry.gif

...vreau sa ma scap de ele,imi ocupa loc in casa ...si imi si trebuie banii ,ca vreau sa-mi schimb culoarea la masina,s-o fac neagra !!!!!! :naughty:

Edited by dee-low

pai pe harta daca tragi o linie pe drept sunt 400 daca o iei pe sosea se duce mai mult , dar daca zici tu 800 atunci na, 800 rolleyes.gif

eu as face si treaba cu avansul, dar ti-am promis ca ti le iau , iar tu ti-ai dat cuvantul ca nu sunt ciupite sau ceva defecte ca totusi drumul ma duce 100de euro lejer si nu vreau sa il fac de pomana , daca erai la 100-200 de km , veneam azi , dar nu esti aproape , mai si muncesc si sti si tu ca mai bine faci 1500 de km pe autostrazi de la oradea -arad spre Germania -Franta , decat sa faci 800 km in Romania care iti iau toata ziua...

poate reusesc sa sacrific o zi , luni ,marti si sa vin mai repede, dar cel mai sigur , adica 100% , ar fi Sambata viitoare(nu maine)..

pana la urma daca nu iti par serios , ce sa zic, faci cum consideri, daca te cunosteam iti trimiteam si toti banii,dar suntem totusi la primul contact , daca chiar vrei iti trimit 100ron ca sa nu zici ca sunt cioban :)

p.s. si eu vand piese auto ,noi, adica cam stiu ce inseamna sa crezi cuvantul unuia cand iti zice sa comanzi niste piese originale si ca le ia sigur..poate , nu le ia si comand de 1000ron si el imi da avans 100ron si raman paguba 900ron.. :) daca vrei sa mi le dai , eu zic sa ai incredere, ti-am zis , poate reusesc sa sacrific o zi din saptamana si sa vin mai repede...weekendul asta sunt cu nasa , cu copil nou nascut , nebunii, sunt prins maxim.

Edited by POIUYT

iar tu ti-ai dat cuvantul ca nu sunt ciupite sau ceva defecte ca totusi drumul ma duce 100de euro lejer

...nu mi-am dat niciun cuvant :blink: ,am spus doar ca scaunele sunt ok,nu sunt rupte,descusute , sau altceva,totusi sunt de pe masina 2001,nu sunt noi ,au niste mici cute,sub uzura normala care ar trebui sa fie- zic eu.Am vazut multe masini 20004-2005 chiar si e60-uri cu pielea muuult mai uzata decat astea pe care le am eu la vanzare !

Ce a fost problema,am remediat,a fost aripioara laterala stanga de la scaunul soferului care a fost rupta pielea 3-4 cm, care a fost complet inlocuita(toata aripioara,bineinteles),reparatie 100% profesionala,cu acelasi tip de piele (greu de gasit exact la fel,dar am gasit) reparatie care m-a costat 50 de euro !

am zis ca ti le tin,nu e nicio problema ,singura chestie care m-ar oftica,ar fi sa nu le mai iei,nu de alta da am renuntat la un client serios de la neamt,militian :D omul a zis ca vrea sa vina dupa ele,si eu i-am spus ca este deja client...

Cu ce vii dupa ele,de te duce la 100 de euro lejer drumul ?! inchiriezi autobuz ? :nea:

Cu ce vii dupa ele,de te duce la 100 de euro lejer drumul ?! inchiriezi autobuz ? :nea:

cu e46-le :)

la 800-900 km x 8% consum x 5.56ron/litru (evo diesel , ca la euro 4 face fite alta motorina)

hai sa zicem cu 8% (desi nu prea merg incet si scot spre 10) , deci 8x 8x 5.56 = 355ron ,deci cam 85euro :) dar la ce stil de condus am sigur ajung in 400ron consum

ti-am zis , daca te face sa ai mai multa incredere , iti pot da avans 100ron :) restul la ridicarea pieselor

Edited by POIUYT

bai myx-ule , as fi plecat azi , dar am terminat treburile la 17:00 si era tarziu ( sunt totusi 9 ore de condus + timpul pierdut ) , iar maine la 7 a.m. trebuie sa fiu la spital.. Edited by POIUYT

bai myx-ule , as fi plecat azi , dar am terminat treburile la 17:00 si era tarziu ( sunt totusi 9 ore de condus + timpul pierdut ) , iar maine la 7 a.m. trebuie sa fiu la spital..

nimeni nu e stupid...vii cand poti, nu am semnat niciun contract :thumbsup:

bine domnu' Calin , pai atunci saptamana viitoare maxim sambata , o sa ajung la tine !

din partea mea poti inchide topicul , putem sa vorbim la telefon cand e , pt adresa exacta

Edited by POIUYT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.