Jump to content

BMW seria 3 e46 si BMW seria 3 e46 face lift

aleXpeed

Recommended Posts

Am introdus acest topic sa vad si eu ce fel de e46 preferati, face liftul sau modelul mai vechi??Eu sincer prefer modelul de dinainte de face lift si aici ma refer la partea frontala, pare mult mai barbatesc fata de face lift care din punctul meu de vedere ar fi mai "feminina", parerea mea, si va respect parerea, nu vreau sa supar pe nimeni :blink: :)

post-2361-1162493729_thumb.jpg

post-2361-1162493774_thumb.jpg

Am introdus acest topic sa vad si eu ce fel de e46 preferati, face liftul sau modelul mai vechi??Eu sincer prefer modelul de dinainte de face lift si aici ma refer la partea frontala, pare mult mai barbatesc fata de face lift care din punctul meu de vedere ar fi mai "feminina", parerea mea, si va respect parerea, nu vreau sa supar pe nimeni :blink:  :)

147137[/snapback]

mai feminina la aspect poate este, dar la corazon e mai musculoasa cea cu face-lift...deci...un lup in piele de oaie :)

so, prefer un face-lift cu benzina prin vene :)

......dar va intrebam care va place mai mult la partea frontala :blink:  :)

147304[/snapback]

deci: daca e sa vb doar de p frontala, prefer...o combinatie: fece-lift cu proiectoare alungite de pre facelift.

Dar asta este, nu avem ce face...dar de ex. mie imi place la nebunie forma pragurilor de e36, asa scobita la mijloc si evazata spre pasajele rotilor, dar prefer linia laterala a lui e46 ORICAND, cu linia care incepe sub semnalul spate si se termina deasupra celui din fata...

Desi am face-lift cu semnalizatoare si stopuri albe :blink: ...mie-mi plac amandoua. Daca as fi gasit unu pre-facelift ok inainte s-o vad pe-asta , l-as fi luat fara sa stau pe ganduri. Amandoua sunt agresive , cel fara facelift mi se pare mie ca are o alura mai compacta , oricum caroseria de E46 e dupa mine apogeul sedanului in constructia de masini.

Sincer imi place pre face lift oarecum mai mult shi mie.Face liftu` imi place datorita "musculaturii" mai sporite :) acea diferentza de cai shi ce imi place cu adevarat shi sincer sper sa fac rost de ceva banutzi shi sa imi iau unu .. e vb de face lift cu M-paket II :blink:

cred ca nu, incearca sa deosebesti poza mea de cea a ta cu acel coupe sa vezi ca la grila, coltul farurilor de la coupe parca ar cadea in jos pe cand cel de la face lift ar fi putin mai ascendent :blink:

ofi, dar unii nu se dau batuti :blink: or fi schimbat si aripile? sau sunt faruri de sedan normale? in pozitia asta seamana cu cele de pe coupe, except scobitura aia de la geam...

147896[/snapback]

Sunt farurile normale de limo. Exista si versiunea asta cu interiorul argintiu. Vine standard pe 330i/d.

Ca si regula generala la e46, frarurile/stopurile de la coupe nu sunt compatibile ca forma cu cele de limo.