Jump to content

daca am scaune simple , bancheta simpla

Krebs

Recommended Posts

daca am scaune simple ,bancheta simpla-fixa si vreau sa pun scaune cu incalzire si bancheta rabatabila , ce ar trebui sa fac ?!

sunt plug & play , adica in mufa de sub scaun exista fir si pt scaun incalzit + ca trebuie sa pun eu buton , iar bancheta spate rabatabila are prinderile ca si cea fixa si accesoriile ei de prindere-rabatare..

multumesc :)

Edited by POIUYT

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ai nevoie de consola cu butoane pentru incalzire (am eu de vanzare :D), trebuie sa tragi fire de alimentare de la panoul de sigurante (cred ca rebuie si adaugate sigurante...trebuie verificat in wds), fire de la consola la scaune (cate 3 pentru fiecare scaun), la bancheta rabatabila ai de lucru... (mecanica) dar se poate si eu spun ca merita

daca am scaune simple ,bancheta simpla-fixa si vreau sa pun scaune cu incalzire si bancheta rabatabila , ce ar trebui sa fac ?!

sunt plug & play , adica in mufa de sub scaun exista fir si pt scaun incalzit + ca trebuie sa pun eu buton , iar bancheta spate rabatabila are prinderile ca si cea fixa si accesoriile ei de prindere-rabatare..

multumesc :)

...am o bancheta spate fixa,din piele neagra oem,oleaca "acatzata" facem un pret interesant :thumbsup:

Nu sudezi nimic, prinderea de la "aripioare" o faci prin nituire.

Am facut eu la masina mea din bancheta fixa in rabatabila, totul OEM si perfect.

Nimic nu este imposibil :D

costa scump , la tine !? zi si mie un pret.

trebuie sa pun tablele astea piesa 1 si piesa 2 ?!

http://www.realoem.c...344&hg=52&fg=20

sau merge si fara ?! :)

Edited by POIUYT

Nu ai nevoie de asa ceva! Trebuie sa iei toate piesele de la masina donatoare! Vino pe la mine sa iti fac lista cu tot ce ai nevoie! Gratis :)

masina "donatoare " nu poate sa doneze nimic,pt ca pe ea e montata o alta bancheta rabatabila,dar din panza ...bla bla bla,intelegi ce vreau sa zic (bine,asta in caz ca ia interioru' de la mine )

masina "donatoare " nu poate sa doneze nimic,pt ca pe ea e montata o alta bancheta rabatabila,dar din panza ...bla bla bla,intelegi ce vreau sa zic (bine,asta in caz ca ia interioru' de la mine )

poti sa imi faci si mie o poza , cum arata bancheta pe spate ?! :)

arata asa ?!

http://0.tqn.com/d/cars/1/0/1/p/1/ag_09335d_seatfold.jpg

poti sa imi faci si mie o poza , cum arata bancheta pe spate ?! :)

arata asa ?!

http://0.tqn.com/d/cars/1/0/1/p/1/ag_09335d_seatfold.jpg

exact ca si in poza ta

...cea rabatabila,are spatarul format din 4 bucati,pe cand cea fixa are spatarul dintr-o singura bucata

Edited by dee-low

asa e

pai e bine atunci , inseamna ca imi trebuie doar prinderea de sus si atat,aia pe care clipseaza.

nu ar fi chiar asa de rau , trebuie taiat X-ul din spate puse ornamentele alea de la buza de sus si prinderile alea pe care clipseaza :frantics:

se intampla cumva sa ai si alea pe la dezmembrat pe vreo masina , ca sa le iau si p-alea :D

Edited by POIUYT

se intampla cumva sa ai si alea pe la dezmembrat pe vreo masina , ca sa le iau si p-alea :D

... cam mare deranju' :unsure: ar trebui sa ne deplasam de la mine inca 100 de km pana unde sunt masinile pt dezmembrat ...ar fi bine daca ai afla exact ce piese ai nevoie ,ca sa am si eu timp sa vorbesc de ele ...dar am senzatia ca multe chestii lipsesc ,gandeste-te numai la sistemul de rabatare care e in porbagaj,manetele alea de care tragi ca sa eliberezi banchetele....nu e cam mare aventura ?! 8)

a pai trebuiesc si alea ?! :) manetele alea de care tragi ?!

nu apesi pe buton sus la spatar si se lasa in jos si gata ?!

adica eliberezi piesa de sus prin apasare de buton

asta adica

http://www.chartersventures.com/car/bencoupe/forsale/e46rightrearseatcatch.jpg

sau cum se deschide scaunul !? :)

la opel aveam un buton sus pe care apasam si se rabata scaunul ,la fel si la golf 4 .. la e46 este altfel ?! :)

ar fi misto daca as ti exact ce imi trebuie, pt ca nu stiu exact cu ce vin sapatarele echipate , nu prea pot sa fiu sigur nici eu ce imi trebuie exact, adica daca ele sunt cuplate jos printr-o parghie prin care se rabateaza ma gandesc ca doar sus clipseaza si se apasa pe buton pt declipsare :pardon:

Edited by POIUYT

are un sistem cu cabluri ,gen cum e ala de la care deschizi capota motor :wacko:

uou :)

deci treagi de un cablu , nu apesi pe un buton sus ?! :)

ok, acest cablu sa inteleg ca nu vine cu spatarele !? :)

pai e clar atunci , trebuie asta si prinderea de sus , poti sa imi zici un pret , am inceput sa-mi doresc bancheta rabatabila :pardon:

Edited by POIUYT

uou :)

deci treagi de un cablu , nu apesi pe un buton sus ?! :)

ok, acest cablu sa inteleg ca nu vine cu spatarele !? :)

pai e clar atunci , trebuie asta si prinderea de sus ,

voi acolo la Bucuresti cand faceti intalniri ,mai bine studiati masinile decat sa va uitati dupa gagici :thumbsup:

voi acolo la Bucuresti cand faceti intalniri ,mai bine studiati masinile decat sa va uitati dupa gagici :thumbsup:

nu particip ! :laugh:

bre' , credeam ca te pricepi mai bine , tu avand asa ceva , m-ar ajuta si daca mi-ai pune niste poze , daca nu te deranjez prea tare :drinks:

sau poate ma ajuta careva , un coleg de pe forum ,care detine asa ceva :drinks:

Edited by POIUYT

deci imi trebuie piesa 6 si piesa 3 clar, nu stiu daca si piesa 4 (adica de 4 tragi?! sau de ce tragi, cred ca tragi de 6..da, deci doua piese imi trebuiesc , piesa 3 , piesa 6 si piesa 13 si 14(ornamentele ca sa nu se vada urat) , fa-mi si mie pret la ele te rog :) )

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/q/a/196.png

daca tot zici de bancheta fixa , poti sa o repari ,sa nu aibe defect si sa ti-o iau p-aia si gata ?! :)

uite , asta imi trebuie si atat ;) fa-mi pret !!! pleaaaseee :frantics:

http://thumbs3.ebaystatic.com/m/m5XjG5tKAjyrZcMATZURreg/140.jpg

Edited by POIUYT

daca tot zici de bancheta fixa , poti sa o repari ,sa nu aibe defect si sa ti-o iau p-aia si gata ?! :)

pot sa o re-imbrac atat de profesional,incat nu o sa se poata distinge ca nu e din fabrica,numai ca o sa fie piele noua ,nu o sa aibe niciun fel de uzura,si 2) tre sa merg sa vb cu tapiterul ala priceput sa vad cat m-ar costa,sa vedem daca merita

hai totusi sa gasim astea printr-un bmw-u pe care il ai tu la dezmembrat !

http://thumbs3.ebaystatic.com/m/m5XjG5tKAjyrZcMATZURreg/140.jpg

nu vreau sa stau in loc de doua piese :hyper:

Edited by POIUYT

Alexe, e o chestie prea simpla ca sa nu o fac :)

pai asta e mizilic pe langa dat jos un bord

Dupa cum ti-am scris si pe mess (nu stiu daca ai vazut) eu unu nu-ti recomand piele pe toata suprafata ci doar pe margine. Acuma tu decizi ce vreisa-ti pui pe masina

Edited by srb_alex