Jump to content

daca am scaune simple , bancheta simpla

Krebs

Recommended Posts

bai ce rai sunteti ma :)

uite unde dreacu vin alea de tragi de ele, vin in portbagaj in partea de sus , la dracu

http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/05/63/64

iata cum se si desfac..

http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/05/30/58

mai repede dai jos un bord

am facut si asta , pe langa bord am scos si cadru metalic si aeroterma :) ma angajez la tine la dezmembrari daca vrei

uite , ca poate nu crezi :)

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/100254-nu-mai-baga-rece/page__view__findpost__p__1434032

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

de fapt eu imi amintesc acuma de cinci piese ,or fi mai multe ?! nu stiu...

1. doi suporti laterali pentru spatare

2. doua manete cu cabluri

3. si piesa mare de pe mijloc de fier in care se prind spatarele

piesa 1 (pozitia 3 din schema) , da ! x 2 bucati (stg-drp)

piesa 2 (pozitia 6 din schema) ,da ! x 2 bucati (stg-drp)

piesa 3 ?! care ar fi asta din schema de mai jos ?!

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/q/a/196.png

nu stiu de ce , dar te simt ca nu prea vrei sa imi dai bancheta rabatabila,cum nu prea ai vrut nici fetele de usi :) ...probabil ma insel..?!

Edited by POIUYT

nu stiu de ce , dar te simt ca nu prea vrei sa imi dai bancheta rabatabila,cum nu prea ai vrut nici fetele de usi :) ...probabil ma insel..?!

pai si eu ce sa fac cu ea ?????? nu am ce face cu ea

te inseli clar

cu panourile de usi ti-am explicat la tel care e faza,sunt pline de gauri cu boxe

am vorbit cu colegu' cu care am masinile,iti face el trecerea (piesele necesare + cca 4 ore de munca) pt o suma derizorie...

am vorbit cu colegu' cu care am masinile,iti face el trecerea (piesele necesare + cca 4 ore de munca) pt o suma derizorie...

pai zi-mi un cost total :)

oricum , trebuie sa plec cu cele vechi claie peste gramada :) cel putin asa , daca am bancheta rabatabila ,am unde sa bag cele doua scaune de fata :) , rabatez si le bag cu fata in spre portbagaj si daca e nu mai vin cu bancheta de spate montata ca sa ramana doar scaunele de fata :frantics:

ar fi super daca e sa le si montam acolo ca sa fie treaba ,treaba :) desi , nu mie teama sa le pun nici singur, poate imi fac drum duminica

Edited by POIUYT

oricum , trebuie sa plec cu cele vechi claie peste gramada :) cel putin asa , daca am bancheta rabatabila ,am unde sa bag cele doua scaune de fata :) , rabatez si le bag cu fata in spre portbagaj si daca e nu mai vin cu bancheta de spate montata ca sa ramana doar scaunele de fata :frantics:

ar fi super daca e sa le si montam acolo ca sa fie treaba ,treaba :) desi , nu mie teama sa le pun nici singur, poate imi fac drum duminica

colegu 'meu percepe 50 de euro sa "te treaca" la rabatabila,asigura piesele necesare si munca

ultimul pret la scaune l-am discutat la tel ,ala e.

in caz ca vii,vino numaai cu scaunul de la sofer in masina,restul lasa acasa tot,goleste de tot masina ,crede-ma ca altfel NU o sa ai loc :wink:

ok , deci cu bancheta rabatabila am lamurit-o :) si clar asa am sa le iau de la dee-low

ce ar trebui sa fac pt a functiona incalzirea, acu vara nu va fi clar nevoie , pt ca o sa ma prajesc pe pielea aia neagra de la soarele care o va bate , deci pt viitor , la iarna, sa stiu ce trebuie facut ?! :D ceva sugestii , adica ce mi-ar trebui pe langa bagheta aia cu butonul de incalzire :)

Edited by POIUYT

de cand mi-ai zis sa fac credit, am facut ! =)) gen la provident (glumesc, normal).... uite ce mi-ai facut ,nu mai dorm noaptea, zapacesc lumea...=))

mai mult din cauza ta , m-am convins ca il vreau, m-ai ambitionat , gen. :)

acu' sa vedem daca are dee-low , incredere ,cum am eu in el ca sunt bune si mi le tine pana sambata viitoare ,nu asta de acum.

Edited by POIUYT

bre' myx, am dat 30 de mii de euro pe ea, ca am luat-o noua...nu imi vine sa o dau in 6 mii...sunt dement ..pardon.gif

mai bine o mai inbunatatesc si o mai tinem 2-3 ani ,ca e masina bunadrinks.gif

Oameni buni,pe e36 merge pus incalzirea in scaune? e diferenta mare fata de e46 in ceea ce priveste modificarile?

100% se poate , am vazut ca exista kituri , gen retrofit pe la 3 milioane(300ron) pe net.

Edited by POIUYT

si am incheiat cu montajul scaunelor si banchetei rabatabile si cer scuze la nea Tau ca n-am finalizat treaba ,dar m-a speriat cand mi-a zis ca daca nu are un plastic sau surub se blocheaza toata treaba si atunci am facut la colegul lui dee-low ,care nu a fost atent si mi-a ciupit putin pielea la sezultul din spate msn-cry.gifmsn-cry.gifmsn-cry.gif

in rest lucrarea a fost facuta ok !

acum mai am de rezolvat incalzirea in scaunedrunk.gif

apropo schema de la nonfacelift merge si la facelift ?! bounce.gif

adica schema asta

http://www.bmwclub.r...toane-separate/

p.s. recomand dee-low pt dezmembrari e46 , om serios ! thumbsup.png

foarte misto se sta in scaunele tip recaro !

Edited by POIUYT

greu de cap nu sunt, dar nu te-nteleg la ce te referi cu butoanele :)

http://images6.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/04/29/d/8/605955919860602310773276-566632-700_700.jpg

http://images5.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/03/13/d/8/60352492915920497368735-566632-700_700.jpg

cam asa arata si cea cu ASC.

Edited by POIUYT

cred ca nu am inteles exact ce vrei si cum, ideea e simpla, ai pus scaune cu incalzire, ai nevoie de comanda: ai 2 optiuni, bagheta de butoane de FL ca si in poza de mai sus (care se potriveste mecanic direct in locul baghetei fara butoane) sau butoane separate de NFL si aici ai nevoie de consola de scrumiera de NFL; ambele variante se pot realiza(mecanic si electric) si vor functiona, spune-mi ce varianta alegi si iti dau schema de conectare

cele bune

El crede ca e la fel ca la NFL de aia zice de butoane.

stiu foarte bine cum e in ambele cazuri...probabil ca nu am inteles eu ce vrea de fapt

Edited by zeronoo